ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bunu buraya niye yazma gereği duydum bilmiyorum
belki yorumu dinlemekten çok okumayı sevdiğim içindir...
lise 2. sınıfın ilk başlarında nefret ettiğim insan zaman geçtikçe hayatıma kök salmıştı fark ettirmeden...
iki iyi arkadaşız diye söylerdik soranlara...
ben hiç seni seviyorum diyemedim..
o hiç seni seviyorum diyemedi çünkü ben demeye kalktığı zaman canına okumuştum... diyorum ya nefret ediyordum diye...
lise bitti... bi gün buluştuk.. muhabbet ettik havadan sudan.. üniversite hazırlık zamanıydı ve biliyordu ne kadar çok istediğimi oralardan gitmeyi... gideceğim dedim belki gitme der diye.. git dedi. hayalinin peşinden git.. kızgındım.. gitme demeliydi.. ya da ne bileyim yaa ona benzer bişeyler bekledim.. demedi.. kırdım onu.. çok kırdım..
bi gün arkadaşını gördüm yolda... nefretle baktı bana... anladım.. aradım annesi çıktı. dedi ki o gitti.. ağladım ama hiçkimseye göstermedim ağladığımı..
sonra kazandım okulu gittim ben de... aradı olmadık bi zamanda.. telefonumu nasıl buldun diye bile soramadım.. çok şey yaşadım senin yüzünden dedi.. kızdım. ben neler yaşamıştım hiç haberi yoktu. nasıl kaldım geride gitmek isterken delice.. kırdım yine onu.. paramparça ettim... ama hiç istemedim..
ardan 1 yıl geçti.. dayanamadım mesaj çektim doğumgününde... o kdar çok mesajlaştık ki gece hiç sabah olmasa dedim.. mutluluktan uçmak nasıl biliyordum artık.. aradan gün geçti.. bundan ses yok. ortak tanıdığımız bi arkadaş aradı beni... konu ona geldi dönüp dolaşıp... duydun mu dedi o nişanlanmış... kalakaldım.. ağlayamadım... bağıramadım. elimde bir paket sigara ve eski bikaç resim sabah oldu.. herkes yeni bü güne uyandı ben geceye devam ettim...mutluluklar diledim.. hiçbirşey diyemedi.. keşke deseydi... yaz bitti.. okul tekrar açıldı.. çok sevdiğimi düşündüğüm bi insan tanıdım.... o kadar yaralı ve yalnız buldum ki onu merhamet mi sevgi mi aşk mı karar veremedim... şunu dedim kendime: ben bu adamın yaralarını sarmaya çalışacağım.. o kadar çaresizdi ki... ilk adımı attık beraber. terapiye ikna ettim onu..
iki gün önce yine lise arkadaşlarımdan biriyle karşılaştım... aklıma geldi ama sormak istemedim.. nasıl olsa nişanlıydı... mutluydu...nişanlısının onu asla benim gibi kırmayacağından emindim.. ama... arkadaş biraz çekinerek -o dedi.. nişanı atmış.. sevemedim.. olmadı.. anlamadık birbirimizi...
kendimden utanıyorum ama buna sevindim elimde olmadan.. sanırım yüzüme yansımış arkadaş daha da cesaretli - seni unutamamış dedi.. sensiz yapamamış...
şimdi neresinden bakabilirim ben hayata.. seviyorum.. özlüyorumm
7 Ocak 2008 01:59
the_ruach
eğer bu gerçekse acıdım çocuğa:S
7 Ocak 2008 02:02
sweetdreams
geri kazanma yollarının olduğu tarafa bak tabi ki,peşinden git ara,yalvar,ikna et,soru mu şimdi bu yani?
7 Ocak 2008 02:03
€ponin
:( ya çocuğa ne acıyosun olan bana oldu!
7 Ocak 2008 02:06
kertenkelebek
ee diğer çocuk ne olacak :S
sweetdreams demis ki:
geri kazanma yollarının olduğu tarafa bak tabi ki,peşinden git ara,yalvar,ikna et,soru mu şimdi bu yani?
€ponin
bilmiyorum ya ne olur bişi deyin bana
kertenkelebek
yaralı birini hayata dönmeye ikna edip onu piç gibi bırakmak.. neyse ben biraz daha duygusal yaklaşıyorum sanırım her zamanki gibi :S
ilk aşk işte.. ne yaparsan yap öncelikli oluyor sanırım..
7 Ocak 2008 02:07
^^^^pilli bebek^^^^
Eski sewgiliden dost eski kaşardan tost olmazz :)))) bırak gitsin !!!!
17 Ocak 2008 02:09
sweetdreams
diğer çocuk da kendi başına terapiye gidecek artık mecburen,yolu bilmiyosa tarif et koy gitsin:)
şaka bi yana eğer bu olay gerçekse yani kimseyi tedavi etmeye yaralarını sarmaya mecbur değilsin,bu yaptığın seni mutlu etmiycek,bu aşk değil ve çok yorucu bişey ben yaptım ordan biliyorum çünkü senden çok şey alıp götürüyo.
acı ama gerçekmiş önce kendini düşünecekmişin bu hayatta,buymuş yani:(
7 Ocak 2008 02:09
cohen
okuyunca aklıma yeni türkü'nün istersen hiç başlamasın şarkısı geldi nedense.
istersen hiç başlamasın
bu hikaye eksik kalsın
onca yaraların ardından
yeni bir aşk yaratamazsın..
7 Ocak 2008 02:10
çirkin!!!
öyle değil yaaa az kaşardan tost çok kaşardan dost olmaz:-)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16989
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.