| |
€ponin
|
bunu buraya niye yazma gereği duydum bilmiyorum
belki yorumu dinlemekten çok okumayı sevdiğim içindir...
lise 2. sınıfın ilk başlarında nefret ettiğim insan zaman geçtikçe hayatıma kök salmıştı fark ettirmeden...
iki iyi arkadaşız diye söylerdik soranlara...
ben hiç seni seviyorum diyemedim..
o hiç seni seviyorum diyemedi çünkü ben demeye kalktığı zaman canına okumuştum... diyorum ya nefret ediyordum diye...
lise bitti... bi gün buluştuk.. muhabbet ettik havadan sudan.. üniversite hazırlık zamanıydı ve biliyordu ne kadar çok istediğimi oralardan gitmeyi... gideceğim dedim belki gitme der diye.. git dedi. hayalinin peşinden git.. kızgındım.. gitme demeliydi.. ya da ne bileyim yaa ona benzer bişeyler bekledim.. demedi.. kırdım onu.. çok kırdım..
bi gün arkadaşını gördüm yolda... nefretle baktı bana... anladım.. aradım annesi çıktı. dedi ki o gitti.. ağladım ama hiçkimseye göstermedim ağladığımı..
sonra kazandım okulu gittim ben de... aradı olmadık bi zamanda.. telefonumu nasıl buldun diye bile soramadım.. çok şey yaşadım senin yüzünden dedi.. kızdım. ben neler yaşamıştım hiç haberi yoktu. nasıl kaldım geride gitmek isterken delice.. kırdım yine onu.. paramparça ettim... ama hiç istemedim..
ardan 1 yıl geçti.. dayanamadım mesaj çektim doğumgününde... o kdar çok mesajlaştık ki gece hiç sabah olmasa dedim.. mutluluktan uçmak nasıl biliyordum artık.. aradan gün geçti.. bundan ses yok. ortak tanıdığımız bi arkadaş aradı beni... konu ona geldi dönüp dolaşıp... duydun mu dedi o nişanlanmış... kalakaldım.. ağlayamadım... bağıramadım. elimde bir paket sigara ve eski bikaç resim sabah oldu.. herkes yeni bü güne uyandı ben geceye devam ettim...mutluluklar diledim.. hiçbirşey diyemedi.. keşke deseydi... yaz bitti.. okul tekrar açıldı.. çok sevdiğimi düşündüğüm bi insan tanıdım.... o kadar yaralı ve yalnız buldum ki onu merhamet mi sevgi mi aşk mı karar veremedim... şunu dedim kendime: ben bu adamın yaralarını sarmaya çalışacağım.. o kadar çaresizdi ki... ilk adımı attık beraber. terapiye ikna ettim onu..
iki gün önce yine lise arkadaşlarımdan biriyle karşılaştım... aklıma geldi ama sormak istemedim.. nasıl olsa nişanlıydı... mutluydu...nişanlısının onu asla benim gibi kırmayacağından emindim.. ama... arkadaş biraz çekinerek -o dedi.. nişanı atmış.. sevemedim.. olmadı.. anlamadık birbirimizi...
kendimden utanıyorum ama buna sevindim elimde olmadan.. sanırım yüzüme yansımış arkadaş daha da cesaretli - seni unutamamış dedi.. sensiz yapamamış...
şimdi neresinden bakabilirim ben hayata.. seviyorum.. özlüyorumm
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
the_ruach
|
eğer bu gerçekse acıdım çocuğa:S
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
sweetdreams
|
geri kazanma yollarının olduğu tarafa bak tabi ki,peşinden git ara,yalvar,ikna et,soru mu şimdi bu yani?
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
€ponin
|
:( ya çocuğa ne acıyosun olan bana oldu!
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
kertenkelebek
|
ee diğer çocuk ne olacak :S
sweetdreams demis ki:
geri kazanma yollarının olduğu tarafa bak tabi ki,peşinden git ara,yalvar,ikna et,soru mu şimdi bu yani?
|
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
€ponin
|
bilmiyorum ya ne olur bişi deyin bana
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
kertenkelebek
|
yaralı birini hayata dönmeye ikna edip onu piç gibi bırakmak.. neyse ben biraz daha duygusal yaklaşıyorum sanırım her zamanki gibi :S
ilk aşk işte.. ne yaparsan yap öncelikli oluyor sanırım..
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
^^^^pilli bebek^^^^
|
Eski sewgiliden dost eski kaşardan tost olmazz :)))) bırak gitsin !!!!
|
|
1 ~ 242 gün
|
|
| |
sweetdreams
|
diğer çocuk da kendi başına terapiye gidecek artık mecburen,yolu bilmiyosa tarif et koy gitsin:)
şaka bi yana eğer bu olay gerçekse yani kimseyi tedavi etmeye yaralarını sarmaya mecbur değilsin,bu yaptığın seni mutlu etmiycek,bu aşk değil ve çok yorucu bişey ben yaptım ordan biliyorum çünkü senden çok şey alıp götürüyo.
acı ama gerçekmiş önce kendini düşünecekmişin bu hayatta,buymuş yani:(
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
bilinçli tüketici
|
okuyunca aklıma yeni türkü'nün istersen hiç başlamasın şarkısı geldi nedense.
istersen hiç başlamasın
bu hikaye eksik kalsın
onca yaraların ardından
yeni bir aşk yaratamazsın..
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
reco
|
öyle değil yaaa az kaşardan tost çok kaşardan dost olmaz:-)))
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
sphinx®
|
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
peter pan
|
neymiş? terapi niyetine kimseye bi ilişkiye başlamıcakmışsınız. illa biriyle bişeyler mi yaşamanız lazım onun yaralarını sarmak için?
herkese yazık olmuş.
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
kertenkelebek
|
eskisi yarım kalmış bir hikaye gibi.. hani bazen bazı şeyleri elde edene kadar istersin ya , ona benziyor.. neden bilmem onun nişanı atması, nişanlanması gerçeğini değiştirip, kızgınlığımı azaltmadı ona karşı.. ben de kendimce işte..
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
^^^^pilli bebek^^^^
|
çirkiin!! demis ki:
öyle değil yaaa az kaşardan tost çok kaşardan dost olmaz:-)))
|
hiçte değill :))))
|
|
~ 242 gün
|
|
| |