yaa peki 3. sezon ne zaman başlıcak bilen var mı? yani cnbc-e'de
2 Ocak 2006 13:37
aslı evrim
bence şu ana kadar cnbc-e'de yayınlanan en iyi dizilerden biri.hiç bi bölümünü kaçırmadım.ama final haftası olduğu için ilk defa dün geceki bölümü kaçırdım hem de en bomba bölümlerden biriymiş.umarım haftaya cmts gecesi verirler takrarını..
2 Ocak 2006 15:19
aslı evrim
nası yani:((
2 Ocak 2006 15:43
ma
Başakkkk... Yavrucum bizim okulun paylaşımında 3. sezon 14. bölüme kadar falan var sanırım. Sen ayakta uyuyorsun galiba. Ben de 2 hafta da 3. sezon 9. bölüme kadar geldim. Şimdiye kadar neden izlemedim die yakındım ama olsun... Çok güsel bir dizi her oyuncusuyla.
17 Mayıs 2006 22:29
hafriyat
dr. christian troy'un popçu kutsi'ye benzediğini söylüyorlardı sözlük'te
ama gerçekten öyle.
komik!
23 Ağustos 2006 01:24
fanfan
Evet Troy aynı Kutsi.Tekrarlarını da izlemek çok zevkliydi.Ama en güzel bölüm Julia'nın ölüm perisi Ava ile diyaloglarının geçtiği bölüm bence.Yine izledim aklıma geldi..
3 Eylül 2006 16:19
boris ivan nikolai
En Güzel Bölüm 2.Sezonun finali bence.Müziklerle felan gerçekten süper olmuş..
24 Eylül 2006 21:07
fanfan
Quentin'in hastasıyım.. Ne sessiz ne derinden Christian'ın tahtı sallanmakta
19 Kasım 2006 23:55
blueyed
Carver'ın kim olduğuyla ilgili tahmini olan var mı? Tabi netten bulup izleyenler biliodur amaç bilmeyenleri foruma katmak.
11 Aralık 2006 02:17
lillian
ben biliorummm=) coook sasrcaksınız cok:D
11 Aralık 2006 13:11
lucille
carver ın kim oldguunu söleyelim mi:P
3. sezonun hiçbi heycanı kalmaz o zmn.. sanırım cnbce de en son kimbır kaçırılmış..
ama hakkaten çok şaşırtıcı olaylar oluo böyle heycanlı.. söylemeyelim carver ı kehkeh
11 Aralık 2006 15:10
blueyed
4. sezon bitmek üzere amerikada.Tam düşünürken nasıl canlanır dizi diye ryan murphy yapmış yine bişeyler :) önümüzdeki hafta son bölümü bakalım nası biticek 4. sezon.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1698
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.