o zman onlarca teğet gerek ilkokula giden bir velet için :) gözler neyse denk gelmesede olur da..önce cocukları çizebilecek kadar mantıksız hareketlerim vardı.fazla profesyonel yaklaştın :)
6 Ocak 2008 06:16
chi sj
göz denk gelince vücut da denk geliyodu işte..oran çalışman lazım bart- (:
ama düşündüm de,önce çocukları çizmek..hmm..(:D)
öyle de bi yöntem var,parçadan bütüne gitmek..resim sanatında da kullanılmış,mimarlıkta da var..bence sen harcanmış bi yeteneksin,evet..kahrolsun teğetler
16 Ocak 2008 06:22
freak
Bi keresinde önce yapraklarını çizip sonra dallarını ve gövdesini çizerek bi ağaç çizmeye çalışmıştım.Parçadan bütüne gidebilmişmiydim tartışılır. :)
ama söz konusu resimse evet kahrolsun teğetler.yaşasın 2b kurşun kalem :)
6 Ocak 2008 06:28
chi sj
seninki mutlaka ki soyut bi ağaç olmuştur (: ahah,resim mizanpajıyla da başlı başına bi şaheserdir :Pp
6 Ocak 2008 06:32
freak
eeheh hala profesyonel yaklaşıyosun :)o ağaç benim için bir taslaktır diyebilirim.çizmekten artık elimin ezberlediği,defterlerin,kağıtların kenarlarını köşelerini hata bazen tam ortasını sıkıntım anında doldurduğum güzel bir taslak. peki ya 2b kalem? :P onun sanata ve sanatçıya kattıkları :)
6 Ocak 2008 06:45
dart-
sadece 2b nin adını anarak hb ve b serisi önceden koyu yeşil sonrdan mavi yaldızlı çizgili şekle dönen resim kalemlerine ne kadar haksızlık ettinin farkında mısın acaba?
bart- demis ki:
eeheh hala profesyonel yaklaşıyosun :)o ağaç benim için bir taslaktır diyebilirim.çizmekten artık elimin ezberlediği,defterlerin,kağıtların kenarlarını köşelerini hata bazen tam ortasını sıkıntım anında doldurduğum güzel bir taslak. peki ya 2b kalem? :P onun sanata ve sanatçıya kattıkları :)
6 Ocak 2008 06:50
chi sj
2bler hayat kurtarırdı tabi ki,ben artık caran d'ache portminimle mutluyum ve huzurluyum(:..ve ve daha fazla ekmek yerine pasta önermicem..gidiyorum(:
6 Ocak 2008 06:58
freak
Aslında ezilenin yanında olmak benim işimdir.
Ama 2b kalemimle çizdiğim resimlerimi ezen çok kişi oldu.
bu konuda ki hassaslığımı maruz görünüz.. :)
6 Ocak 2008 06:58
freak
mimar oluyor olmanın verdiği hassaslık herhalde :)
git.ve beni 2b kalemimle dart- ı da hb siyle başbaşa bırak :)
anlamıyoruz seni bunu duymayı mı istiyodun :)
9a 6 demis ki:
2bler hayat kurtarırdı tabi ki,ben artık caran d'ache portminimle mutluyum ve huzurluyum(:..ve ve daha fazla ekmek yerine pasta önermicem..gidiyorum(:
6 Ocak 2008 07:01
chi sj
inan ki mimar olacak olmanın hassaslığıyla ne duymak istediğimi bırak,ne yaptığımı bile bilmiyorum şu an:D 53 küsür saat..saydım az önce..0 uyku:/
6 Ocak 2008 07:04
freak
tamam inanıyorum..90 küsür saat ve daha önceden saymıştım 17 saat uyku :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16964
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.