ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
nazlandım ayrılalım diye çocuk da restimi gördü tamam dedi.sonradan arkada kalma kararı aldık ve bır sure msnde falan yazışmadık hıcbsy yapmadık.bugun benım onda ılgımı ceken bırseyle ılgılı facebooktan msj attı bende muhattap olmayalım yada adam gıbı konuşup arkdaş kalalım dıye rest çektım gene gördü ve muhattap olmama seçeneğini sen sundun tamam muhattap olmayalım dedı ama ben onu arkdas yada başka bır bıcımde hayatımda ıstıyorum .böyle bır durumda olsanız ne yapardınız?
6 Ocak 2008 02:31
solitary man
yaw ayrılmak istiomuş zaten:p nie kasıosunki:p ayrıl gitsin :)
6 Ocak 2008 02:33
sweetdreams
icra iflas hukukunu çözdüm ama seni çözemedim hande öyle bir muammasın benim için... hayatta başarılar hande
6 Ocak 2008 02:35
gıro ®
hijyen hijyen...
6 Ocak 2008 02:38
zuğaşi_berepe
bir okuyuşta yazdıklarını anladığım günleri sabırsızlıkla bekliyorm h@nde ...
h@nde demis ki:
ilişkilerde karşınızdakine ayrılmak ıstıyorum dıye nazlanmaya kalktıgınızda ayrılalım diyorsa ayrıldıktan sonra ılgılenmedıgınız zmn gelıp msj atıyor muhatap olmayalım yada adam gbı arkdaş kalalım dedıgınızde dırek muhattap olmayalım şıkkını seçiyorsa sız olumlu bsylerı nazlanarak yapmaya çalışırken o olumsuzu yapmaya uğrasiyorsa tepkiniz ne olur?
6 Ocak 2008 02:38
peter pan
aynı bu içerikte bir başlık daha açmıştın sanırsam hande. ilginç...
6 Ocak 2008 02:39
kertenkelebek
hande direk olayı verip ne yapardınız diyor.. Bu da lennie efsanesinin doğuş sebebi.. şimdi sen bir kerede ne söylediğini anlarsan tadı kaçar
6 Ocak 2008 02:39
kertenkelebek
AAA Mehmet o Ali içindi bu Veli.. Erkekler aynı şeyleri yaşatıyorsa kız ne yapsın
peter pan demis ki:
aynı bu içerikte bir başlık daha açmıştın sanırsam hande. ilginç...
6 Ocak 2008 02:40
aslan67
Hande hakikaten bu konu pek açık değil,anlayamadım ben,anlasam yardımcı olmaya çalışıcam,valla:)
ayrıldıktan sonra arkadaş kalamama mevzusu mu?
6 Ocak 2008 02:40
kertenkelebek
ailemizin güzin ablası Ömer..
Ömer benim de şöyle bi sıkıntım var.. Ayak baş parmağıma sürdüğüm ojenin rengini beğenmedi sevgilim.. Sen olsan ne yapardın ?
aslan67 demis ki:
Hande hakikaten bu konu pek açık değil,anlayamadım ben,anlasam yardımcı olmaya çalışıcam,valla:)
ayrıldıktan sonra arkadaş kalamama mevzusu mu?
16 Ocak 2008 02:41
peter pan
AAA Mehmet o Ali içindi bu Veli.. Erkekler aynı şeyleri yaşatıyorsa kız ne yapsın
di mii. mümkün tabi:) ama o zaman şimdi de velinin karakterini iyice versin ki, ona göre yorum yapalım:)
6 Ocak 2008 02:41
küçük bir kız çocuğu
nasıl anlamazsınız ya.. o kadar çık yazmış ki :))) şimdi hande nazlanmış ayrılalım diye çocuk da restini görmüş tamam demiş.. buraya kadar oldu mu? cümle cümle gidelim :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16959
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.