ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Tür : Polisiye / Dram
Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2004
Yönetmen : Patty Jenkins
Senaryo : Patty Jenkins
Görüntü Yönetmeni : Steven Bernstein
Müzik : BT
Yapım : 2003, ABD / Almanya , 111 dk.
Oyuncular
Charlize Theron (Aileen Wuornos) , Christina Ricci (Selby Wall) , Bruce Dern (Thomas) , Scott Wilson (Horton Rohrbach) , Lee Tergesen (Vincent Corey) , Pruitt Taylor Vince (Gene) , Annie Corley (Donna Tentler) , Marco St. John (Evan) , Bubba Baker (Cubby)
1989-1990 yılları arasında çok sayıda insanı öldürerek, dünyanın ilk kadın seri katili olarak ünlenen Aileen Wuornos'un gerçek hikayesi.
Yakalandıktan sonra, 1992'de 7 kişiyi öldürmekten suçlu bulunan Wuornos'un öyküsü, ABD ve dünya kamuoyunu epey meşgul etmişti. Aynı zamanda bir lezbiyen de olan ve hayat kadınlığı yapan Wuornos, kurbanlarını ilişkiye girdiği insanlar arasından seçiyordu. Dehşet verici kadın katilin kurbanlarını ormana götürüp sakladığı ortaya çıkmış, ancak benzer şekilde öldürdüğünden şüphe duyulan 2 kişinin daha cesedi bulunamamıştı.
Wuornos'un eski kadın aşığı mahkemede aleyhine tanıktık etmiş; avukatının sanığın çocukluğunda maruz kaldığı kötü muamele ve tacizi hafifletici neden olarak öne sürmesi jüriyi ikna etmemiş ve 2003'te gerçekleşen idamına karar verilmişti.
Charlize theron'un iyi sayılabilecek bir performans sergilediği güzel bir film. Herkes filmde güzel kadınken güzel kadını oynamak ister, sanat için soyunmak da günümüzün saçmalıklarından oldu iyice. ama sanat için gerektirdiği her rolü layığıyla yerine getirmek; bence sanat için iyi hizmettir.
Theron bu filmde bunu iyi yapmış gibi. Izlenilebilir. Based on a true story olması da tabii filmi seçilebilir yapan bir diğer özelliği.
Izleyin, ama belli bir ruh hali gerektirir, söyleyeyim;)
6 Ocak 2008 01:41
koalalumpur
Nasıl makyaj yapılır dersi niteliğinde bi film....
6 Ocak 2008 01:43
tsigalko
charlize therona hayran duyduğum film.. sanat için..
6 Ocak 2008 01:45
sweetdreams
Çok sevmiştim ben bu filmi ama annemle izlemek gafletinde bulunduğum filmlerden biriydi.Charlize Theron mükemmel.
6 Ocak 2008 02:04
sweetdreams
evet film gerçekten kaliteli bir yapım olmuş:)
6 Ocak 2008 02:57
ivy * kartanesi
hatuna aşık olmayan erkek yoktur sanırım ama bu filmde ne hale getirmişler taş gibi hatunu yaw :S ama çok ii bi oyunculuk sergilemiş kendisi.. ben çok beğenmiştim oyunculukları...
6 Ocak 2008 12:40
denizhan
ben aşık değilim, pek sevmem :)
filmde çok iyiydi yalnız. oyunculuğuna büyük saygım oluştu.
6 Ocak 2008 12:51
ivy * kartanesi
hayret şaşırdımmm :S
6 Ocak 2008 12:55
grey.
büyük bir iştahla izlediğim filmlerden biridir, zira ortada bir seri katil var, özel bir çalışma var, kişinin görüntüsünü değiştirmek için ama oyunculuğun bu kısmında renée zellweger'i de unutmamak lazım, sonuç olarak film güzel bir filmdi ama ööyle etkilendiğimi söyleyemem....
6 Ocak 2008 15:24
denizhan
renee zellweger hangi kısmında ne yapıyor ? anlamadım ben alakayı.
6 Ocak 2008 16:35
grey.
kişinin görüntüsünü film için değiştirmekti renée zellweger den bahsetmemin nedeni, o bridget jones's diary için, charlize theron da bu film için hatrı sayılır kilolar alması aklıma geldi, onu yazayım dedim....
6 Ocak 2008 17:32
kretzsche
cok merak etmistim bu filmi .. enteresan bir filmdi cidden .. ilgiyle izleniyor.. cok itici karakterler.. karakter olsun goruntu olsun .. bu arada kadinin caresizlikten ve hayatin tokadini yedikten sonra cinayetlere baslamasi uzucu.. aslinda katil falan degil yani .. aciyorsun kadina izledikten sonra
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16958
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.