ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > film nasıl seçilmeli
secim sinema film
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

ver pacıno
ver pacıno
siz de yaparmısınız bir kaç film kiralamaya gittiniz, kafanızda belli bir film yok orda beğenip alacaksınız.
ben hep kapak afişine göre seçerim bazen ama nedense afişini beğendiğim filmler boktan, afişini hiç beğenmediğim filmler çok iyi çıkıyor. aslında nasıl film seçmeli, sinama şirketine göre mi, yönetmenine göre mi,oyuncu kadrosuna göre mi, senaristtine göre mi...

ama bu seçenekler hakkında en ufak bir bilgimiz yoksa nasıl olmalı...
5 Ocak 2008 23:27   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
afişine bakarsan hep sıçarsın..

www.imdb.com 'a girersin,top 100'dür bilmem nedir en iyi filmlerini sıralar..Ya da forum sitelerine girersin,sinema bölümünde her zaman bir liste olur en iyi filmler cart curt..Ya da en kötü bir sürü film izlemiş birine gidip tavsiye istersin..
5 Ocak 2008 23:29   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
baba o puanlar falan da hikaye geliyo bana örneğin şark vaadlerinin 8,0 puanı vardı. izledim o kadar da iyi değildi bana göre ama.. boş oda diye bir gerilim filmi izledim 5,6 puanı vardı çok beğenmiştim...

aslan67 demis ki:

afişine bakarsan hep sıçarsın..

www.imdb.com 'a girersin,top 100'dür bilmem nedir en iyi filmlerini sıralar..Ya da forum sitelerine girersin,sinema bölümünde her zaman bir liste olur en iyi filmler cart curt..Ya da en kötü bir sürü film izlemiş birine gidip tavsiye istersin..

5 Ocak 2008 23:31   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
genelde bildiğim yönetmenlerin, oyuncuların filmlerini takip ederim. hakkında hiçbir şey bilmiyorsam yorum ararım. bulamıyorsam da imdb artık son çare ..

aslan67
aslan67
Ben mesela,bir sitede 'şu film iyidir' diye bir film adı verildiğinde direk o ismi filmler.txt adlı dosyama kopyalarım ki ileride unutmayayım:)

sonra o listeyi arkadaşıma yollar kotasız internet bağlantısının keyfini çıkartırım:)

o indirene kadar o dosyaya 50 film ismi daha yazarım,sonra yine arkadaşa yollarım:)

kandanadam
kandanadam
aslan67 adlı kullanıcının açtıgı film tanıtım başlıklarına bakarsın..
 1   5 Ocak 2008 23:32   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
hep derim zaten yüzsüzdür diye :)

aslan67 demis ki:

o indirene kadar o dosyaya 50 film ismi daha yazarım,sonra yine arkadaşa yollarım:)

5 Ocak 2008 23:32   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
baba o puanlar falan da hikaye geliyo bana örneğin şark vaadlerinin 8,0 puanı vardı. izledim o kadar da iyi değildi bana göre ama.. boş oda diye bir gerilim filmi izledim 5,6 puanı vardı çok beğenmiştim...

abi istisnalar tabii ki olacaktır..herkesin zevkiyle seninkinin uyuşmasını bekleyemezsin..ama bana göre kesin çözüm çevrene danışmaktır..hangi film iyidir falan diye..
5 Ocak 2008 23:33   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
bu arada tv'de ise dublajsız ve altyazılı olmasına, sinemada oynuyor ise iyi bir salonda izlemeye özen gösteririm.
5 Ocak 2008 23:34   mesajın adresini al  

handikap06
handikap06
ne kadar film warsa izlemişimdir bana sorun yeter :D:D
5 Ocak 2008 23:34   mesajın adresini al  

solitary man
solitary man
oynayana bak:p arkasında yazanları oku:p resimlere bak:D al gitsin:D yapacak bi şe yok :p
5 Ocak 2008 23:35   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
eyvallah kardeşim:)

ama benim izlemediğim daha tonla film var..bel bağlamasınlar boşuna:)

michelangelo demis ki:

aslan67 adlı kullanıcının açtıgı film tanıtım başlıklarına bakarsın..

5 Ocak 2008 23:35   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009