| |
bahar
|
her yerde aşık olunurr...belli olmaz orası... yolda okulda durakta gaz kuyruğunda nette hastanede pastanede...uzar gider bu...
|
|
~ 979 gün
|
|
| |
e.n.a.
|
internette konuşarak aşık mı olunurmuş,bana çok saçma geliyo.olduğunu idda edenler war tabii.bence napiosa bu msn yapıo.msnde konuşurken normalde samimi olmadığın hatta belki de hiç tanımadığın birine senin için özel olan şeyleri bile anlatabiliosun.msnde yazarken sanki bi iççhesaplaşma gibi yazıosun karşıdakine.bide bi insanın yüzüne söleyemeyeceğin şeyleri çok rahat yazarak söleyebiliosun.o yüzden çoğu hemen canım cicim muhabbetine girio.bana göre diil walla.ben msne tanımadığım biri geldi mi anında basıorum block'u:D
|
|
~ 978 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
+1
normalde samimi olmadığın hatta belki de hiç tanımadığın birine senin için özel olan şeyleri bile anlatabiliosun.msnde yazarken sanki bi iççhesaplaşma gibi yazıosun karşıdakine.bide bi insanın yüzüne söleyemeyeceğin şeyleri çok rahat yazarak söleyebiliosun.
|
|
~ 978 gün
|
|
| |
scarabaeus
|
Aşkın tanımı kişiye göre değiştiğine göre biri çıkıp da sadece internetten tanıdığı birine aşık olduğunu söylüyorsa kimse aksini iddia edemez.. Keni aşk tanımına uygunsa yaşadıkları gerisi de kimseyi bağlamaz.. Bence vardır bir başkasına göre yoktur..
|
|
~ 978 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
peki webcamde konuşurken turban takmalımıyız sayın Zekeriya Hocam?:P
|
|
~ 978 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
|
|
~ 978 gün
|
|
| |
gregory house
|
internette hatunlar neye asık olacak o zaman gercekten bildigin bişeyi hatırlaman bir iki saniye google herseyin cevabını 0.09 saniyede hetirio her turlu muzik film dizi yer hakkında milyonlarca yazı var bunların hepsi anında bakılabilir ve sonucta sen aslında google a asık olabilirsin?
|
|
~ 978 gün
|
|
| |
gregory house
|
internette lag olursa ilişki duraklama surecine girer mi? yada fiber optik kablo koparsa tunus uzerindeki ilişki biter mi?
|
|
~ 978 gün
|
|
| |
gregory house
|
ıhm ıhm google aslında benim :P beni goren adiler internette tekrar yarattılar...
|
|
~ 978 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
ben internetten aşık oldum
hatta orta kantinden birine oldum :)
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
ewet not defterime girip gizlice okuman gerekiyo :D :D
niye gizlice okuycan onuda annamadım ya neyse :)
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
bahar
|
Bi yastıkta kocayın sizi çapkın kantinciler sizi.:)))))
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
|
|
~ 977 gün
|