ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  internet aşk katili mi?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 46 - 60

bahar
bahar
her yerde aşık olunurr...belli olmaz orası... yolda okulda durakta gaz kuyruğunda nette hastanede pastanede...uzar gider bu...
~ 979 gün   mesajın adresini al  

e.n.a.
e.n.a.
internette konuşarak aşık mı olunurmuş,bana çok saçma geliyo.olduğunu idda edenler war tabii.bence napiosa bu msn yapıo.msnde konuşurken normalde samimi olmadığın hatta belki de hiç tanımadığın birine senin için özel olan şeyleri bile anlatabiliosun.msnde yazarken sanki bi iççhesaplaşma gibi yazıosun karşıdakine.bide bi insanın yüzüne söleyemeyeceğin şeyleri çok rahat yazarak söleyebiliosun.o yüzden çoğu hemen canım cicim muhabbetine girio.bana göre diil walla.ben msne tanımadığım biri geldi mi anında basıorum block'u:D
~ 978 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an

+1

normalde samimi olmadığın hatta belki de hiç tanımadığın birine senin için özel olan şeyleri bile anlatabiliosun.msnde yazarken sanki bi iççhesaplaşma gibi yazıosun karşıdakine.bide bi insanın yüzüne söleyemeyeceğin şeyleri çok rahat yazarak söleyebiliosun.

scarabaeus
scarabaeus
Aşkın tanımı kişiye göre değiştiğine göre biri çıkıp da sadece internetten tanıdığı birine aşık olduğunu söylüyorsa kimse aksini iddia edemez.. Keni aşk tanımına uygunsa yaşadıkları gerisi de kimseyi bağlamaz.. Bence vardır bir başkasına göre yoktur..

tane® ©an
tane® ©an
peki webcamde konuşurken turban takmalımıyız sayın Zekeriya Hocam?:P

tane® ©an
tane® ©an
ya işte ole:)

gregory house
gregory house
internette hatunlar neye asık olacak o zaman gercekten bildigin bişeyi hatırlaman bir iki saniye google herseyin cevabını 0.09 saniyede hetirio her turlu muzik film dizi yer hakkında milyonlarca yazı var bunların hepsi anında bakılabilir ve sonucta sen aslında google a asık olabilirsin?

gregory house
gregory house
internette lag olursa ilişki duraklama surecine girer mi? yada fiber optik kablo koparsa tunus uzerindeki ilişki biter mi?

gregory house
gregory house
ıhm ıhm google aslında benim :P beni goren adiler internette tekrar yarattılar...

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
ben internetten aşık oldum

hatta orta kantinden birine oldum :)
~ 977 gün   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
ewet not defterime girip gizlice okuman gerekiyo :D :D

niye gizlice okuycan onuda annamadım ya neyse :)

bahar
bahar
Bi yastıkta kocayın sizi çapkın kantinciler sizi.:)))))

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
amin :)

bahar
bahar
warrrrrr:)))))))))))))ben veeeeeee.......kim acaba:P

tane® ©an
tane® ©an
yaf soliim de uye olsun diycem ama orenci diil ki:(ozendim şimdi

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 46 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008