| |
tane® ©an
|
net, sanal ilişkiler bildiğimiz anlamda aşkı yok mu edio? sanala donusen ilişkiler sosyal hayatımızı ne kadar etkilio? internet uzerinden aşık olunur mu? cevapları bekliorum
t@neR-jeday ortak yapımı bi forum all rights reserved
|
|
~ 972 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ama yeni arklıklarda kuruon dimi jedaycım:)
|
|
~ 972 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
si konu nerden aklıma geldi sanıon, aptallık mı değil mi onu orenmeye calısıom:)
|
|
~ 972 gün
|
|
| |
abbas
|
aşk görünce olur aşk dokununca olur internette ilk görüşte aşk nasıl olcak o zman seni ilk online olduğunda mı sevdim dicen.. internet aşkı öldürür çünkü karşındaki insan seni sadece yazdıklarından ibaret düşünür görmes seni kalbinin atışını gözlerini gülüşünü üzülmeni...ve bu yüzdendir ki kafasında yazdıklarına göre bi insan bi model oluşturur onunla karşılaştığı zamanda genellikle hayal kırıklığına uğrar çünkü karşısında gördüğü insandır hayali bir kahraman değil...
|
|
~ 972 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
yada senin dusuncelerinde birleşir seni gormesine bile gerek kalmaz, bi anda birbiriniz için yaratıldığınıza karar verirsiniz
|
|
~ 972 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
km otedeen kalb atışlarını duyarsın, o anda ne hissettiği, ne dusunduğunu bilirsin o daha yazmadan
|
|
~ 972 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
aşk sadece dokunmaktan ibaret değil ki, bence aşkın buna indişgenmesi aşkı oldurdu 21.yyda
|
|
~ 972 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
, dokununca tamamen butunleşir ama insan dokunmadan da hisseder
|
|
~ 972 gün
|
|
| |
=54 tatanga=
|
erdem kopartmısn olayı .kardes haklısn beee kardes ama lısede bu cahatlesme lerın tavan yaptıgı donmler bnım her ılden bı kız cıktıgım vardı yaaaa:) telden bırbırımıze cagrı atarak ılıskı yurutuk yaaa:) he gun okul cıkıs aynı saate nete grıp yazısırdıkk nıy egec yazdın dıye kavgaederdık ıskanırdık hanı yoksasen bırıne mı yazıyosunnn :) asl? nerden? okuyomusn ?mukunse tel verırmısn :))))) zaten telı bı aldımmı kızdan demekı baglamısım dıye kızı havalamırdımmm ozoamnlarrrr neydı beeee :)) heyy burdan tum lıse yılarımdakı sanal askalıram seslenıyorummm hep mutlu kalınnnn beee ....:))
|
|
~ 972 gün
|
|
| |
adriatic
|
valla internet aşk katili mi bilmiyorum ama ben bir gun INTERNET UZERINDEN KATIL OLUCAM!!
|
|
~ 972 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
|
|
~ 972 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ya gormek onemli ama gormeden de aşık olabilir insan, aşk cok kompleks bi kavram
|
|
~ 972 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
korler aşık olmuo mu yane?
|
|
~ 972 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
hımm genel kanıya gore ben aşık değilim o zaman, peki nie canımı yakıo hala
|
|
~ 972 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
walla yazılanara bakarsak, mektupla aldatılma olmaz pek, terlefon belki hem olaya tek acıdan bakıoz şimdilik, bunun bide vakit yonu var, 24 saat bil başında olan biri olarak, sosyal hayatını etkilemediğini iddia edemem
|
|
~ 972 gün
|
|
| |