gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - internet aşk katili mi?
 Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
tane® ©an
tane® ©an
net, sanal ilişkiler bildiğimiz anlamda aşkı yok mu edio? sanala donusen ilişkiler sosyal hayatımızı ne kadar etkilio? internet uzerinden aşık olunur mu? cevapları bekliorum

t@neR-jeday ortak yapımı bi forum all rights reserved

1 Ocak 2006 20:04  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
ama yeni arklıklarda kuruon dimi jedaycım:)

1 Ocak 2006 20:09  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
si konu nerden aklıma geldi sanıon, aptallık mı değil mi onu orenmeye calısıom:)

1 Ocak 2006 20:11  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
yada senin dusuncelerinde birleşir seni gormesine bile gerek kalmaz, bi anda birbiriniz için yaratıldığınıza karar verirsiniz

1 Ocak 2006 20:13  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
km otedeen kalb atışlarını duyarsın, o anda ne hissettiği, ne dusunduğunu bilirsin o daha yazmadan

1 Ocak 2006 20:14  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
aşk sadece dokunmaktan ibaret değil ki, bence aşkın buna indişgenmesi aşkı oldurdu 21.yyda

1 Ocak 2006 20:16  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
, dokununca tamamen butunleşir ama insan dokunmadan da hisseder

1 Ocak 2006 20:19  mesajın adresini al  
=54 tatanga=
=54 tatanga=
erdem kopartmısn olayı .kardes haklısn beee kardes ama lısede bu cahatlesme lerın tavan yaptıgı donmler bnım her ılden bı kız cıktıgım vardı yaaaa:) telden bırbırımıze cagrı atarak ılıskı yurutuk yaaa:) he gun okul cıkıs aynı saate nete grıp yazısırdıkk nıy egec yazdın dıye kavgaederdık ıskanırdık hanı yoksasen bırıne mı yazıyosunnn :) asl? nerden? okuyomusn ?mukunse tel verırmısn :))))) zaten telı bı aldımmı kızdan demekı baglamısım dıye kızı havalamırdımmm ozoamnlarrrr neydı beeee :)) heyy burdan tum lıse yılarımdakı sanal askalıram seslenıyorummm hep mutlu kalınnnn beee ....:))

1 Ocak 2006 20:21  mesajın adresini al  
adriatic
adriatic
valla internet aşk katili mi bilmiyorum ama ben bir gun INTERNET UZERINDEN KATIL OLUCAM!!

1 Ocak 2006 20:27  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
AĞZINI HAYRA AC BE:((

1 Ocak 2006 20:30  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
ya gormek onemli ama gormeden de aşık olabilir insan, aşk cok kompleks bi kavram

1 Ocak 2006 20:31  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
korler aşık olmuo mu yane?

1 Ocak 2006 20:33  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
hımm genel kanıya gore ben aşık değilim o zaman, peki nie canımı yakıo hala

1 Ocak 2006 20:37  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
walla yazılanara bakarsak, mektupla aldatılma olmaz pek, terlefon belki hem olaya tek acıdan bakıoz şimdilik, bunun bide vakit yonu var, 24 saat bil başında olan biri olarak, sosyal hayatını etkilemediğini iddia edemem

1 Ocak 2006 20:44  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
aldatılmak, yalan soylenmek bunlar goreceli yanlışlar değil

1 Ocak 2006 20:47  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
hiç aldatılmadım diyenler, genelde bunun hiç farkına varmamış olanlardır ceday:) aldatmayı sadece başka birisiyle ilişkisi olmak olarak alma

1 Ocak 2006 21:02  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
oyle de benim kastettiğim, eğer senden bi şeyler saklaması, ve senin bunu bi şekilde orenmen de aldatıldığın anlamına gelir, sana yalaan solemesi de bir nevi aldatmaktır

1 Ocak 2006 21:07  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
allah sahibine bağışlasın de gec, ben biriyle birlikteyken cinsiyet ayrımını kaybediom zaten, kız arkadaşım ve normal arkadaşlarım, ve diğer insanlar

1 Ocak 2006 21:15  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
yalnız forum dağıldı hafiften:)

1 Ocak 2006 21:19  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
oldurmuo derim:)

1 Ocak 2006 21:22  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008