şimdiii madem göreceli peki neden mutlu son diye insanları şartlandırıyorlar ,belki ben kötü adamım da o mutlu son benim işime gelmiyor, beni mutsuz kılıyor :P
24 Temmuz 2008 17:44
ivy
üstteki demis ki: çok bilmişsiniz ! madem işe yarıyordu Rapunzel niye denemedi ,Rapunzel den daha mı iyi bileceksiniz ?
rapunzel pratik zekalı değilse ben napiim yaa
24 Temmuz 2008 17:48
daisy=) **solminör**
senin kötü bir adam olmadığını biliyorlar üstteki=))
24 Temmuz 2008 17:49
ivy
ben mesela tom ve jerry de hep mutsuz sona denk geldim .. bi kere de yakalasa yese öyle bitse ya :(
24 Temmuz 2008 17:50
üstteki
bi vize + 3 saat programlama dersinin bünye üzerindeki etkileri bunlar :)
saçmalamaya alışmışken Shrek ile devam edeyim yazıma.
Shrek: malumunuz yeşil canavarımız Shrek milyonlarca insanın yaptığı gibi sinemaya Hulk u izlemeye gider. O da yeşil ben de yeşilim, o kızınca güçleniyor da ben kızınca neden bişey olmuyor ,ben de güçlenmek istiyorum banane banane diyip birden anlamsız bir çıkış yapar. Prenses sus der insanlar rahatsız oluyor ,çok ayıb ediyorsun Shrek der ama Hulk un gücü Shrek in gözünü döndürmüştür bir kere. Bağırır çağırır koltukları fırlatır ama her şey umduğu gibi gitmez ve güvenlik görevlilerinin coplarıyla tanışır yediği bi ton dayağın yanı sıra prenses de sen çok değiştin ,eski sen değilsin, ilişkimizi bir süre gözden geçirelim der, tabii gidiş o gidiş. Gözden geçirilen ilişkilerin düzeldiği nerede görülmüş. Bizim zavallı Shrek bataklığına geri döner ama et döner değil tavuk döner. İğrenç son.
24 Temmuz 2008 17:51
üstteki
ama mesela demiştim yani :P
daisy=) 'pomegranate demis ki: senin kötü bir adam olmadığını biliyorlar üstteki=))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16941
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.