ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Çizgi film ve masal kahramanlarının sonları
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

yuvayıkan24
yuvayıkan24
pikachu nun roket takımını ateşlediği söyleniyor xD
just ivy demis ki:
ehueheuh yazık olmuş lan ash e .. peki pikaçuya ne oldu ki?
24 Temmuz 2008 16:58   mesajın adresini al  

ivy * kartanesi
ivy * kartanesi
hımm o ne ola ki :S ben hiç pokemon islemedim ki :(
24 Temmuz 2008 17:00   mesajın adresini al  

securerock
securerock
ula nolmuş bu kırmızı başlıklı kıza yazıkla!

24 Temmuz 2008 17:02   mesajın adresini al  

ivy * kartanesi
ivy * kartanesi
çağa ayak uydurmuş ki işte
24 Temmuz 2008 17:04   mesajın adresini al  

yuvayıkan24
yuvayıkan24
Batman: bizim yarasa temasıyla dolanan ama bi yarasa tarafından bile ısırılmamış olan (bkz Örümcek Adam) kahramanımız (!) onca teknolojisiyle adam döven lakin bi cep telefonu almaya üşenip spotlarla iletişim kuran adamımız sonunda evlenmiş ve karısının kredi kartı borcunu ödeyemiyip iflas etmiştir, Batman daki petrol rafinerilerinin yönetimine de haciz gelince bütün teknolojisinden mahrum kalmış, düşmanlarını Jackie Chan tekmeleriyle dövmeye başlamıştır. Tabii düşmanlar fazla fantastik olunca (buz adam, joker vs) bizimkinin karetesi de bir yere kadar, o beyaz kıçını tekmelemişler. Mutsuz son.
24 Temmuz 2008 17:06   mesajın adresini al  

yuvayıkan24
yuvayıkan24
Sevimli Hayalet Casper: çizgi film kariyeri boyunca bir türlü arkadaş edinemeyen kespır (Casper) daha sonra madem kendileriyle dost olamıyorum bari teknolojilerine ayak uydurayım düşüncesiyle Casper computer ı kurmuş ve daha sonra software e de el atarak hayalet olmanın verdiği agresif içgüdü ile sitelere saldırmaya başlamış. Daha sonra ben naapıyorum yahu diyip geliştirdiği bu saldırılara karşı insanları korumak amacı ile bir anti virüs yazılımı geliştirmiş adını da kimse çakmasın diye kaspersky koymuş (bak hele şu sinsiye). Servetine servet katmış olsan da para her zaman saadet getirmiyor sevimli Casper. Milyar dolarları var ama hala dostu yok. Mutsuz son.
 3   24 Temmuz 2008 17:12   mesajın adresini al  

ivy * kartanesi
ivy * kartanesi
eheuhe kaspersky ile güzel bağlamışsın takdirrrrrrr :D
24 Temmuz 2008 17:13   mesajın adresini al  

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**
muahauahua
zauzhauzhauh
şsadlşladslşasdlsldişas

üstteki demis ki:
Sevimli Hayalet Casper: çizgi film kariyeri boyunca bir türlü arkadaş edinemeyen kespır (Casper) daha sonra madem kendileriyle dost olamıyorum bari teknolojilerine ayak uydurayım düşüncesiyle Casper computer ı kurmuş ve daha sonra software e de el atarak hayalet olmanın verdiği agresif içgüdü ile sitelere saldırmaya başlamış. Daha sonra ben naapıyorum yahu diyip geliştirdiği bu saldırılara karşı insanları korumak amacı ile bir anti virüs yazılımı geliştirmiş adını da kimse çakmasın diye kaspersky koymuş (bak hele şu sinsiye). Servetine servet katmış olsan da para her zaman saadet getirmiyor sevimli Casper. Milyar dolarları var ama hala dostu yok. Mutsuz son.
24 Temmuz 2008 17:13   mesajın adresini al  

yuvayıkan24
yuvayıkan24
çizgi film kahramanı bulamıyorum , hikayesi olmayan kaldı mı :)
24 Temmuz 2008 17:14   mesajın adresini al  

ivy * kartanesi
ivy * kartanesi
hansel ve gretel,rapunzel????? demiş rahip abi :D

bi de shrek :D

kayıp balık nemo :D

e azzcık güncelleşelim di mi
24 Temmuz 2008 17:16   mesajın adresini al  

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**
tom ve ceri

üstteki demis ki:
çizgi film kahramanı bulamıyorum , hikayesi olmayan kaldı mı :)
24 Temmuz 2008 17:18   mesajın adresini al  

yuvayıkan24
yuvayıkan24
Rapunzel ile başlıyorum.
Rapunzel: Metal müzik yokken geleceği görmüş ve saçını uzatmaya daha çok küçük yaşlarda başlamıştı Rapunzel. Geleceği görmesi iyiydi lakin kötü bir huyu vardı kızımızın, bişey yaparsa bokunu çıkarırdı. Saç olayında da beklendiği gibi bokunu çıkarmış taa burdan bizim köye kadar saç uzatmıştı bilindiği gibi Rapunzel. Bilinen buydu ama bilinmeyen bişey vardı ki o saç ne kadar uzun olursa bakımı da o kadar zorlaşırdı. Ucundaki kırıklar da oldukça göz zevkini bozuyordu yoldan geçenlerin. Derken bir gün hiç tahmin edilmeyen bişey oldu (ben tahmin ederdim de o zamanlarda yaşamıyordum) . Rapunzel kafasının kaşınmaya başladığını fark etti. Bir kaşıdı iki kaşıdı derken kaşıntı dayanılmaz bir hal almıştı :( evet Rapunzel sonunda bitlenmişti. normal tabii o kadar saçım benim de olsa ben de bitlenirim. Varil varil bit şampuanıyla yıkasa da bir sonuç alamayan Rapunzel saçlarını kökten kestirmiş sonra saçını kökten kestiren her kızın girmiş olduğu gibi bunalıma girip kendini kalenin camından boşluğa bırakmıştır. Yolda prensle çarpışıp onun da ölümüne sebebiyet vermiştir. Mutsuz son.
24 Temmuz 2008 17:25   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009