bu teroru kimsenin temize cıkarmaya calısacagını zannetmiyorum. sivillerin yasamını yitirdigi bir eylemi herkesin siddetle kınamasi lazimdir. nitekim dtp de kınadı bu eylemi. zaten pkk bu eylemleriyle dtpnin elini kolunu baglamıs oluyor...
6 Ocak 2008 12:37
no control
ot birazdan sende dtp ve pkk aynı safta olmakla suçlanacaksın..kaç kurtar kendini :)))))
6 Ocak 2008 17:11
@' li kurufasulye
Siz de şunu iyi anlayın teröre düşman olmak
Vatanını sevmek,
sosyalist düzene karşı olmak,
Siyasette rol yapmaya karşı olmak ( DTP ye sözüm)
Tarihine sahip çıkmak,
FAŞİSTLİK değildir.
Önemli olan insanı insan olduğu için sevmektir. İnsanları sağcı solcu olarak ayrımamaktır. Ben henüz hümanizm fikrimi sizin kadar geliştirip ölen teröristleri sizn kadar sevemedim. Sevmemde . Bunun içinde kimse bana faşist diyemez. Zira faşizmden sizden çok ben nefret ederim. Ayrıca sadece kendi bildiğinizi doğru sanıpo orada burada kör olarak ve rahavet içinde nağra atmayın.
27 Ocak 2008 12:17
tömbeki
dolores no control arkadaşlar...no control sen doloresi bence anlamamışsın ''bence pkk devrimci sosyalist bir örgüt '' dememiş dediği şey pkk kendini öyle lanse ediyor öyle görüyor...boş yere yüklenmişsin bence
7 Ocak 2008 23:50
tömbeki
kınamış kınanmamış ne farkeder ot arkadaşım şimdi farzı mahal düşün... ben gelsem seni dövsem sana küfretsem sana hakaret etsem sonra babam telefon açıp senin babana ''ben bizim oğlanı kınadım ayıp olmuş'' dese çok mu sevinirsin?? :))) ''tamam o zaman babası kınadıysa çocuğunu sorun yok mutlu mesut yaşayalım'' mı dersin...işte bu dtpde pkknın babası gibi onları temsil ediyor yani fiil ehliyeti kullanmaya haiz olmayan küçüğün velisi durumunda...anlatabildim mi? biraz empati yapın kendinizi başkalarının yerine koyun...eğer Allah korusun senin ailenden biri pkk tarafından şehit edilseydi, gazi olsaydı veya sen terör yüzünden evini yurdunu bırakıp göç etmek zorunda kalsaydın bu kınamaları ne kadar iplerdin?
37 Ocak 2008 23:57
doomswar
Kavram bilmemek ve öğrenmek için çabalamamak...
Sebep: pkk ve dtp
Amaç : aha abi adam sosyalistim dedi saldır...
Kazanılan: bumerang'ı sweet dreams eşliğinde açıklama yaptırmak.
Sonuç: Ot'da pkk lı ilan edilicek
Amaç: abi adam sosyalist olabilir saldırsak mı?
Kazanılan: belli değil
Sonuç: bumerang yine sweetdreams eşliğinde noktayı koyucak.
sebep...
amaç....
sonuç...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16927
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.