ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Amblemdeki Gülden Kan Akıyor
dtp diyarbakir teror pkk
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

comandante
comandante
Melike İLGÜN
Gazeteport

İşte PeKeKe bu!
Okul çocuklarına saldıracak kadar hain,
Bunu bir bombayla yapacak kadar aciz.
Sivillere saldıracak kadar çaresiz!
İşte DTP de bu!
Okul çocuklarını öldüren bu teröristlere terörist diyemeyecek kadar zavallı.
PKK’nın uyuşturucularını milletvekili arabalarıyla taşıyacak kadar PKK’ya göbeğinden bağlı.

O amblemdeki kırmızı gülden PKK’nın öldürdüğü çocukların kanı akarken eminim ki hiçbirinin ağzını bıçak açmayacak!
Bir tanesi bile tutup PKK’yı kınayamayacak!
Eminim ki birileri bu terörü de “Ama” ile başlayan afilli cümleleriyle haklılaştırmaya, PKK terörünü temize çekmeye çalışacak!
Ama o amblemdeki kırmızı gül var ya…
Rengi çocuk kanlarıyla daha da kızaran…
İşte o gülün kan kırmızısı rengi her “Ama” nın cevabı olacak!
Hepimizin başı sağolsun!
4 Ocak 2008 23:48   mesajın adresini al  

no control
no control
dtp saldıyı kınayan bir açıklama yaptı bugün....
4 Ocak 2008 23:56   mesajın adresini al  

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
bende bazen kendimi kınıyorum
 3   5 Ocak 2008 00:02   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
terörle ilgili film izlemek isteyenler kingdom filmini kaçırmasınlar... konuyla bağlantısı şu yönde başlangıç sahnesindeki intihar komandocusunun eyleminde yüzlerce kişi ölüyo ve çoğu da çocuk... tüyleriniz diken diken oluyor o vahşet sahnelerinde sadece bomba olsa neyse devamını da izleyince görün...
5 Ocak 2008 00:10   mesajın adresini al  

@' li kurufasulye
@' li kurufasulye

Aman biz dtp yi yanlış tanımışız. Naptık biz. Sütten çıkmış ak kaşığı kana soktuk. Naptık ya biz.

Burda yazdığım kelimeleri yorumlama tarzına göre de 2 anlam çıkar. Aynı DTP nin lanetlemesi gibi...

no control demis ki:

1   5 Ocak 2008 00:33   mesajın adresini al  

naiade
naiade
''Sivillere saldırılması hoş olmamış''
Aynen bu cümleyi kullandılar;

He askerlere saldırabilirler yani, siviller olunca kötü oluyor. Şehitlerimiz şehit olmayı haketmişler demek ki.

Sivillere saldırılması hoş olmamış demek nedir? İnsan bu be insan. CAn ha sivil ha asker. Adamlar işte pekala Pkknın askerimizi öldürmesine doğal ve olması gereken budur diye bakıyor.

Adamların kınamasında bile iğneleme ve teşvik var.

no control demis ki:

1   5 Ocak 2008 00:34   mesajın adresini al  

@' li kurufasulye
@' li kurufasulye
Bunlar aciz insanlar o kadar acizleri taş bile atmaya gücü yetmeyecek insanları hedef alıyorlar kendilerine. İnsanlıktan nasiplerini almamışlar bunlar. Burda yorum yazanların bir kısmı kendilerini çok iyi bilirler. Silahlı kuvvletler sınır ötesi operasyon yaptığında bunu sayfalarca kınadılar. Sebep olarak da insanların ölmesini gösterdiler. Terörist falan ayrımadan. Şimdi masum insanlar ölüyor nerdesiniz ?

Bunun elle tutulur bir yanı olamaz. Nasıl bir fikir çocuklara bomba atma emri verir. Bi yaratığın içinde hiç mi insaf acıma olmaz. Allah belalarını versin. Yapanların ve destekleyenlerin.
 1   5 Ocak 2008 00:36   mesajın adresini al  

_needle in the h@y__
_needle in the h@y__
Diyarbakır'daki hain saldırıyı terör örgütü PKK üstlendi. Terör örgütü hain saldırıyı üstlendiğini belirten bir açıklama yaptı. Örgüt, sitesinden yapılan açıklamada hain olayı üstlendiğini ima etti . Açıklamada, Terörist bir devletin vahşi saldırılarına karşı halkın öz savunmasını geliştirerek eylem geliştirmesi kutsaldır. Bölgedeki gelişmelerin hangi yönde olacağı noktasında tahmin yürütmek için kahin olmaya gerek yok. Böyle bir süreçte, Diyarbakır'da patlamadan herkesin bir sonuç çıkarması gerekiyor denildi.

http://www.milliyet.com.tr/2008/01/04/son/sontur48.asp?prm=0,4164969

hain köpeklere bak sen...halkın özsavunmasını yapıyorlarmış.peki kimi öldürerek, halkı...

ne yazıkki beyinleri bu kadar açık ve saf bir gerçeği görmeyen kalleşler yaşıyor aramızda

5 Ocak 2008 00:43   mesajın adresini al  

no control
no control
ilegal bir örgütten bahsediyoruz..silahlı mücadeleye girmiş bir örgüt...silahlı mücadelede temel aöaç karşı taraftaki sihlı güce karşı koymaktır...ilegal olmalarının amacı budur....

sivil halka yönelik eylemi kim yaparsa yapsın..sebebi ne olursa olsun kınanmalıdır...
burda savunduğum dtp falan diildir.ancak sivillere yapılan saldırıyı kınamaları bence olumlu bir olaydır.ziira pkk'nin halka yönelik eylemlerinde artış gözlenmektedir...ve asıl olan sivil halkın can güvenliğidir.zira askeriyenin amacıda bu diilmidir?
5 Ocak 2008 18:18   mesajın adresini al  

@' li kurufasulye
@' li kurufasulye
Askeriye halkını bu köpeklerden korumak içindir ki operasyonlarına devam etmektedir ve edecektir. Ancak dağda artık askerle başedemez hale gelen, müttefiği amerika tarafından çeşitli politik sebeplerden dolayı satılan pkk şehirlere inmiştir. Bunlar onların son çırpınışlarıdır. Şerefsizliklerini korkaklıklarıyla süslemişlerdir. Asker asla sivil halkı hedef almamıştır. Bu türk tarihinde hep bu şekilde olmuştur.

Eylemi yapanların en büyük destekcisi olan bir partinin eylemi göstermelik kınaması harika bir tiyatro örneğidir. Nedense açıklamaları bana hiç samimice gelmedi. Samimi gelenlerin de sayısının pek fazla olduğuna inanmıyorum. İnanlar da Polyanna dan öteye geçemezler. DTP her şekilde fişlenmiş, geçmişi sabıkalı bir partidir. Daha hafızalarda tazeliğini koruyan asker teslim olayıda onların amaçlarını ve işbirlikçilerini ortaya koymaktadır. İş birliği içinde oldukları oluşumu kınamaları kimi nasıl inandırdı ve ne kadar olumlu geldi açıkcası anlayamadım.

Demem odur ki; ne üstteki mesajı yazan şahıs ne de kınayan parti hiç samimi değildir. Bunu da 2 sinin geçmişine bakarak söylüyorum.
 1   6 Ocak 2008 03:02   mesajın adresini al  

no control
no control
1. askerlerinde karıştığı onlarca yargısız infazdan bahsedilebilir...
2.ben ne pkk nin ne dtp'nin yaptıklarını meşru göstermeye çalışmadım

.hem abd onlara yardım ediyo diyosun.hemde sen yardım alınca seviniyosun.önce mantıklı ol.
ben ne senin gibi faşistim...nede onlar gibi milliyetçi....
ha illa amblemden damlayan kana bakacam diyosan bi göğsündeki armaya bak derim

ayrıca ben geçmişimden onur gurur duyarım.sence bi leke varssa geçmişimde benim alnımın akıdır o kara.
faşizme göre leke olan bana göre temizdir.
 3   6 Ocak 2008 03:09   mesajın adresini al  

@' li kurufasulye
@' li kurufasulye
Ben hiç bir zaman faşist olmadım. Sadece ülkemi ve vatanımı senden kat ve kat fazla seviyorum. Bununlada gurur duyuyorum. Ayrıca o armayı sen de ister seve ister s... Takacaksın göğsüne o zaman görmek isterim seni.

Ayrıca senin beni herhangibir siyasi görüşle yargılaman zerre kadar umrumda da değil. Sen sbit fikirli ve etrafını görmekten acizsin. Olaylara farklı yönlerden baktığını zanneden bir sabit fikirlisin. Umarım o at gözlüğünün de numarsı artmaz.

Sana leke olan bize temizdir.
 1   6 Ocak 2008 03:24   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009