ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > The Descent(Cehenneme Bir Adım)
myanna buring shauna macdonald natalie jackson mendoza neil marshall magara macera gerilim korku cehenneme bir adim the descent
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 5

aslan67
aslan67
İngiliz Sinema Yazarları Birliği tarafından 'Yılın En iyi Korku Filmi' olarak değerlendirilen filmde, mağara inişi için bir araya gelen altı kız arkadaşın başından geçen korku dolu bir tatili konu almaktadır. Kızların iniş yaptıkları mağaranın derinliklerinde kendilerini aç ve vahşi yaratıklar beklemektedir. Düşen kayalarda mağaranın çıkışını kapatmıştır. Labirentimsi bu mağaradan çıkış yolu aramaya başlayan kızlar, eski sırların ortaya çıkmasıyla birbirlerine sırtlarını döneceklerdir..

Yapım : 2005, İngiltere
Tür : Gerilim / Korku / Macera
Yönetmen : Neil Marshall
Senaryo : Neil Marshall
Oyuncular : Natalie Jackson Mendoza, Shauna Macdonald, MyAnna Buring
Yapımcı : Christian Colson
Görüntü Yönetmeni : Sam McCurdy
Müzik : David Julyan
Dağıtım : Özen Film
Süre : 1 saat, 39 dk.
Gösterim Tarihi : 21 Nisan 2006

Filmi biraz önce izledim..Fena bir film değildi..Filmde rahat 2-3 sahne var insanı yerinden oynatacak..Hiç olmadık yerlerde hiç olmadık sahnelere rastlayacaksınız..Ayrıca filmdeki yaratıklar olmasa da film izlenirdi,mağara ortamı olduğu için klostrofobik bir hava yaratılmış ve bu ister istemez insanı meraklandırıyor,acaba ne olacak falan diye..Bir de belirtmeliyim ki film aşırı karanlık,yani nerdeyse %75'inde ekran simsiyahtı,hiçbir görüntü bile olmasa ellerinde,zifiri karanlık görüntülere ses eklenerek yayınlanabilirdi yani,uyarması benden:)En basit bir sahneyi bile gayet güzel aktarmışlar..Hele hayatında karınca bile öldürmemiş 6 hatunun birden vahşileşmesi falan enfes:D

İzleyin görün derim..Ayrıca imdb puanı 7.4/10 olup,korku/gerilim türü bir film için yüksek bir orandır..Bu oran diğer sinema sitelerinde 8.0 ila 9.0 arasında değişmektedir..
4 Ocak 2008 16:15   mesajın adresini al  

devilsting
devilsting
Film çok güzel...

Sonu da biraz farklı bitiyor...

Tavsiye edilir..
4 Ocak 2008 16:48   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
ben çok beğenmiştim bu filmi. o mağara nasıl bişeydir yaa. acayip tırstım mağaraya girmeye çalışırken ben zaten damlataş mağarasına bile girmeye çekinmiş biriyim , açıkçası korkarım yahu karanlık yer , her taraf sarkıt dikit dolu bi çökse tepemize kaldık içerde :S filmi izlediğimde ben çok tırsmıştım. canavarları daha güzel yapabilirlerdi ama çok sürükleyici bir film.
4 Ocak 2008 19:35   mesajın adresini al  

hayda.bre
hayda.bre
Güzel izlenesi film, arşivimde var :D
4 Ocak 2008 21:53   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
geç kalmışın aslanım :p
:D
5 Ocak 2008 14:18   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 5

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009