ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > ingilizce öğretmenleri ingilizlerle konuşamadı
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 41

d3stina
d3stina
speaking sdce 1. sınıfta var ama 4 sene boyunca drsLeri hangi diLde gördün? kendini geliştirmen sana kalıyo artık
bi de ing öğrt den mezun biri bildiğimi de unuttum demişti o da ayrı bi konu:))

19 Şubat 2008 23:23   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
gtm nedir bilir misin?
grammar-translation method..
ingilizce gördüm evet..bütün derslerimi..ama bu metodla..konuşma denen şey yok..sadece teori..sor bana bütün kuralları en ince detayına kadar anlatayım sana..hatta gel konuşalım ingilizce..bahsettiğim şey bu değil.
kendini geliştir diyerek çıkamazsın işin içinden..1.5 yıl kanada'da yaşayıp dil edebiyet okuyor olsaydım emin ol ben de senin gibi düşünürdüm..
kendini geliştir her şeyi öğrettiler sana derdim..
ama öyle değil işte..teoride her şeyi bilebilirsin ama iş pratiğe gelince kekeme kalırsın..türkiye'de ben de konuşurum..ama gelsin bir ingiliz vatandaşı güçlük çekerim anlamakta..
speaking dediğin şey ders değil..önce bunu bilmek lazım..
20 Şubat 2008 18:21   mesajın adresini al  

d3stina
d3stina
rüyanda ing konustugunu gördün mü sen onu söle bana :))
21 Şubat 2008 16:47   mesajın adresini al  

çutee-libertine-
çutee-libertine-
kişisel gelişime önem vermeyen bi milletten beklenilecek bi haber.. kaytarmak ruhumuza işlemiş arada kaynamak, öğrenmeden geçiştirmek, bi mezun olayım da nasıl olursa olsunlar, tembellik, kolaya kaçma...
utansınlar ya uluslararası sınava da sokulsun o ögretmenler müstehak..al işte balık baştan kokar öğretmen konuşamıyosa anlamıyosa çocuk nasıl ögrenicek?! yok şansımız olmadı falan hikaye bunlar bilişim çağındayız tak kulaklığı dinle istediğin aksanı alıştır kendini...tembellikten kurtulsak kalkınırdık zaten ülke olarak..
24 Şubat 2008 02:48   mesajın adresini al  

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard

kesinlikle katılıyorum sana tuğçe ve emin ol ben öğretmen olmicam diyorum her seferinde ama sebep bunlardan kaçmak değil kendimin onlardan daha kaliteli olduğunu gördüm bi süre sonra nedense... düşünüyorumda ben bile konusmak geliştirmek aksan derslerinden sonra öğrendim diyip bırakmayarak iyi etmişim... =) herkese tavsiye edebileceğim siteler ve çalışma yöntemleri hatta gönderebileceğim CDler mevcut isteyen olursa buyursun söylesin...

çutee-libertine- demis ki:

kişisel gelişime önem vermeyen bi milletten beklenilecek bi haber.. kaytarmak ruhumuza işlemiş arada kaynamak, öğrenmeden geçiştirmek, bi mezun olayım da nasıl olursa olsunlar, tembellik, kolaya kaçma...
utansınlar ya uluslararası sınava da sokulsun o ögretmenler müstehak..al işte balık baştan kokar öğretmen konuşamıyosa anlamıyosa çocuk nasıl ögrenicek?! yok şansımız olmadı falan hikaye bunlar bilişim çağındayız tak kulaklığı dinle istediğin aksanı alıştır kendini...tembellikten kurtulsak kalkınırdık zaten ülke olarak..

24 Şubat 2008 02:52   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 41

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009