eda_su demis ki:
ben de ing öğretmeni olcam ama bi yabancı filmi bile alt yazsısı olmadan zar zor izleyebilioruz biz de...
4 Ocak 2008 13:07
paslı eyfel
afterrain kızın istikbaliyle oynama
biri burda evlense sonra çocuğu olsa sonra büyüse eda ingilizce öğretmeni olsa sonra veli toplantısı olsa edayı tanısa ve deseki aaaa sen senki yabancı filmdeki konuşmaları bile alt yazılardan anlardın sonra çok fazla oldu sonralar :))
istikbalini düşün :Pp
4 Ocak 2008 13:15
souvereign jr.
hahaha tercümanlarla anlaşabilmişler. işte eğitim sistemi :) açıkçası yıllardır ingilizce görüyoruz ama hep aynı şeyi görmekten de sıkıldık yani. hazırlıkta bile halen present tense idi. telaffuz öğretin kardeşim , speaking öğretin... cevap anahtarına benzemez konuşmak tabi , sora böyle ingilizce öğretmeni olup ingilizlerle tercümanlar aracılığıyla konuşursun...
eğitim sistemi çok yanlış.
14 Ocak 2008 13:18
henüzdüşünmedim
burdan ingilizce öğretmen adaylarına sesleniyorum:
okulda verilen eğitimle kalmayın kendinizi yetilştirin :p
bu arada herkese günaydın...kahvaltı yapıyorum bitsin hemen interneti kapatıp derse oturcam.. (bu cümle vicdanımı rahatlatmak içindi:)
14 Ocak 2008 13:24
luteus
yazık yazık yazık... bırakın teknik ve mesleki ingilizceyi... öncelikle konuşma ingilizcesini bilseler sizce sorun yaşanır mıydı ?
yaşanmazdı...
ne yazık ya... eğitmenler bi rhalt bilmiyor ve üzerine çocuklara bi bok bilmiyorsunuz anlamıyorsunuz oturun yerinize sıfır diyorlar...
allah sonumuzu hayır etsin.
4 Ocak 2008 13:45
ufo gorn masum köylü
bnde bazen insanlarla konuşamıorum...
4 Ocak 2008 14:00
erneestoo
dil uzmanları kendi aralarında bunlar nece konuşuyo acaba demişler midir ? :)))
ya da biz mi ing. bilmiyoz :DD
4 Ocak 2008 14:10
osge
şaşırmam bölr bişi oldunda çnkü ingilizce hocalarının bazılarında pratik sıfır resmen sadece kuralları biliolar geliolar sınıfa onları anlatıolar we gidiolar bgne kdr konuştukları ingilizce sınıfta öğrencilerle konuşmalarıyla sınırlı,tabiki hepsi için demiorum ama bnm böle olan çok hocam wardı...
4 Ocak 2008 14:41
erneestoo
lise 1 deyken ilk dönem dersimize biyoloji hocamız girmişti...eğitim sistemimiz çok güzel maşallah nazar değmesin...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16903
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.