| |
red apple
|
Amerikalı turist kadına yılbaşı gecesi tecavüz
Taksim’de tanıştığı ABD’li kadını evine davet eden M.Ç., 14 yaşındaki kardeşiyle birlikte olmadığı gerekçesiyle dövdüğü kadına tecavüz etti
İstanbul’a gezmeye gelen 37 yaşındaki ABD uyruklu Amanda K., yeni yılın ilk günü Amerika Konsolosluğu’na giderek yılbaşı gecesi Taksim’de tanıştığı kişi tarafından tecavüze uğradığını söyledi. Amanda K. şikayet dilekçesinde olayı şöyle anlattı: “Taksim’de bir barın kapısında duran M.Ç.’yle tanıştık. İngilizce’yi iyi konuşuyordu.
Sabaha karşı 04.00 sıralarında birlikte Küçükçekmece’deki evine gitmemizi teklif edince kabul ettim. Evde bir süre oturduktan sonra kardeşiyle birlikte olmamı istedi. Ben kabul etmeyip gitmek isteyince aramızda tartışma çıktı. İkisi beni dövdüler. Bu sırada erkek kardeşi elle sarkıntılık etti. M.Ç. daha sonra beni bir odaya götürüp tecavüz etti. Sabah kalktığımda onlar evde uyuyordu. Kaçarak konsolosluğa gittim.”
Amanda K. ayrıca iki kardeşin 300 dolarını aldıklarını da öne sürdü. Genç kadının adli tıpta yapılan muayenesinde vücudunda darp izine rastlandı. Tecavüzle suçlanan M.Ç. ve kardeşi Z.Ç., gözaltına alındı. Zanlılar, Amanda K. tarafından teşhis edildi. Tecavüz ve darp iddialarını kabul etmeyen iki kardeşin, Amanda K. ile kendi isteği ile birlikte olduğunu söyledikleri öğrenildi.
vatan gazetesi.
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
the prens
|
bn açacaktım sen açmışsın saol :))
eğer gerçekse bu kadarda olmaz ya dedirten bi durum yaww
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
mona roza
|
kadının ne işi varmış barda tanıştığı adamın tee evinde..
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
ofsayt
|
kadın para istemiş olabilir mi :)) ne olduğunu anladım sanırım..300 euroda işin içinde olduğuna göre...
mona roza demis ki:
kadının ne işi varmış barda tanıştığı adamın tee evinde..
|
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
the prens
|
karıştıkça boku çıkcak gibi duruyo bu işin
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
luteus
|
hayır hangi aklı selim insan yeni tanıştığı birinin evine gider ve üstelik turist oldğun bir ülkede tanımadığın insana güvenirsin. bence ortada başka şeyler var. kadın acıdan zevk alıyor sanırım bu 1
2. si parasız kaldı kesin.
3. sü salak birini bulup bir gece takılırım. paramı da aldılar dövüp tecavüz de ettiler der üzerine apra alır sıyırırım diye düşünüyordur gibi me geldi.
sizce antastik bir fikir mi ? :D
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
red apple
|
maliyet muhasebesimi yapıyorsunuz? monacım....
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
the prens
|
bnce kadın önce o paraya büyük olan için oke dedi sonra kardeşi de işin içine girince grup olmaz dedi onlar indirim istedi grup indirimi öğrenci indirimi derken kadın olmaz inmem die diretti sonra bunlarda lan nsl olsa deplasmandasın diip daldılar he nsl ?? :ss
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
grey.
|
interrail ya da work and travel planı veya araştırması yapmışsanız insanlar yeni tanıştıkları kişilerle beraber kalıyorlar, arkadaş oluyorlar, duruma bu şekilde kötü niyetle yaklaşmaktansa, bu durumun Taksimdeki tacizlerden ne farkı olduğunu düşünelim biraz....En nihayetinde durum bir iddia gerçek ya da doğru ama sonuçta ortada Türkiye'nin imajıyla ilgili bir olumsuzluk söz konusu, sadece bu duruma sadece üzücü diyebiliyorum....
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
erneestoo
|
bu kadın sarhoştu naptığını bilmiyodu..sabah bi evde iki erkekle uyandı parası da gitmişti napsam deyip böle bişi uydurdu...al bi de burdan yak...
|
|
~ 231 gün
|
|
| |