ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Sonunda hatırladığımız
akin filiz akan tarik
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 9

abbas
abbas
Ben çok nadir dikkat ederim annemin, babamın yaşlandığına.. Hatta belki bir elin parmağını geçmez.. İnsan 17 senedir aynı evde oturunce elbete ki bazı şeyler oturuyor, en azından taş bile anlam kazanıyor. Ben:

Sünnetimi bu evde oldum, Anadolu Lisesini bu evde kazandım, Her karnem bu eve girdi, üniversiteyi bu evde kazanamadım ve bir sonraki sene bu evde kazandım. 2 sene ayrı evde yaşadım, kopamadım; bu sene geri geldim.

Nerden aklıma geldi ? Camın pervazında sigaramı söndürdüm, bundan 10 sene önce annemin oğlum hiç süt içmiyorsun diye girdiği odada. Baktığım sokakta anne ben süt çocuğu değilim diye haykırasım da geliyordu o zamanlar, o yaşta..

Hatırlıyorum ablam, yine ablaydı o zaman gerçi, ben ben değildim.

Babam gençti, annem de öyleydi.. Ve hala öyleler sadece biraz değiştiler, belki de ben onları anlamaya başladım, onların çocuk sahibi olduğu bu yaşlarda..

En mutlu olduğun gün nedir diye sorarsınız, ne anadolu lisesi, ne üniversite, bisiklette iki elimi bıraktığım gündür bu mahallede ya da abilerin mahalle takımına çağırıldığım gün. Bir de ailecek bir özel günümüz oldu o

Sonunda hatırladağımız, düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliğidir. Bu galiba bir savaşta söylenmişti. Ya da her neyse işte.

Sonunda hatırlayacağım, gülen yüzler olacak.
 6   4 Ocak 2008 02:39   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
 1   4 Ocak 2008 02:41   mesajın adresini al  

kiss saranda okto :)
kiss saranda okto :)
Bir resmine baktım. 2000 yılında çekilmiş.

Yıl 2008 ve sekiz sene içerisinde ne çok şey değişmiş. Ben bile inanamıyorum..
4 Ocak 2008 02:42   mesajın adresini al  

! ßlaq~ßerry
! ßlaq~ßerry
cok güzel yazmissin gece gece zirliyordum zten :(
buda bir hos etti beni ...
kücükken keske hic büyümesem derdim,

keske büyümesem, cocuk kalsam, en cok korktugum sey birgün ailemi kaybetmek, onlarla kötü seyler yasadigim gibi cok güzelde seyler yasadim.

keske hep onlarin sevdigi herzamanda sevecegi, her seye ragmen vazgecmicekleri onlarin gözünde masum, bazen cadaloz, kücük kizlari kalsam :(
4 Ocak 2008 02:45   mesajın adresini al  

_lulu_
_lulu_
cok gzl yazmıssn:))
4 Ocak 2008 02:52   mesajın adresini al  

devilsting
devilsting
Geyik başlığı altında açmasaydın keşke..
4 Ocak 2008 02:54   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
bende arabamla böyle bağlar kurucam yıllar sonra anlatıcak anılarımız olsun,evimiz yok şükür arabadan yırtalım bari.
4 Ocak 2008 02:59   mesajın adresini al  

sui generis
sui generis
michelangelo demis ki:

erken yaşlarda evden ayrılmanın da aileyi tam anlamıyla tanıyamama ve ailenin seni tanıyamaması sorunuyla baş başa bırakıyo insanı ilerki yaşlarda..

kesinlikle öyle.. kendimden biliyorum.. 15 yaşımdan beri uzağım aile evinden ama getirileri de oluyor.. kendine hakim olmayı, kendine yetmeyi öğreniyorsun..
4 Ocak 2008 03:07   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
sonunda derken,ölüyomuyum
4 Ocak 2008 04:29   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 9

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009