erkek dediğin krem de sürecek dudağı çatladığında nemlendirici de.. sizler nasıl bakımlı kadınlar istiyorsanız çevrenizde kendinize de öyle davranmalısınız.. Ayrıca şemsiye çok tırt.. Bu karda kışta şemsşye almayann erkeğe gizli eşcinsel değil enayi derim ben
4 Ocak 2008 12:57
ıstanbullu
krem kullanırım...şemsiyemi de alırım yanıma...gay mı oluyorum şimdi..ha ha haaaaa güldürmeyin lan beni..hadi gidin işinize hadii....
4 Ocak 2008 13:14
grey.
gizli eşcinsellik nedir, kişinin eşcinsel olduğunu farketmemesi mi yoksa eşcinselliğini şemsiye kullanmayarak, çayı kupada içmeyerek gizlemeye çalışmak mı?
ayrıca erkekler parmak arası terlik giysinler, gayet karizmatik bir durum....
4 Ocak 2008 15:10
erneestoo
ya şemsiye ne alaka hey allam yağmurda sucuk gibi olmamak için şemsiye kullancam eşcinsel olcam kısaca çüşünüz...
4 Ocak 2008 15:23
tuti
zıçarken büyük zevk alanda gizli eşcinsellik warmış.... :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16896
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.