şeytanın bacaanı kırıcaz bu gidişle demi ama çidoşş :D
23 Ocak 2008 23:03
cigdém
;)
23 Ocak 2008 23:04
luteus
bu arada burada bulunduğum yer şuan sabah sizin orda gece yarısı oldu :) hayırlı geceler diliyorum bana da iyi günler :) herkese selam. buluşmada görüşürüz.
23 Ocak 2008 23:36
souvereign jr.
iyi geceler ünsal ;)
şu sınavlar bitince de bi buluşsaydık keşke :D 9 şubata kadar beklemek zor olcak çünkü :D
23 Ocak 2008 23:39
luteus
heyt be egemen... beklemesi zor tabi bana sor ben gün sayıyorum tatil bitsin yeter diye malum tarihimiz var geri döüşe :) hadi gel sende yanıma
çidoooşşş bak belkıs özener' in şu sözleri ile size ii geceler diliyorum. özledim herbişiyi ya :( böhüüüyeee
ha bir de burda fasıl yapmayı bilmiyor öküzler :) ben fasıl getirdim buraya dün gece bir fasıl yaptık nasıl hoşuna gitti heriflerin :D
-
bırakma ellerimi,
bırakma yalnız beni,
son defa seyredeyim,
o yaşlı gözleriniiiii,
son defa seyredeyim o yaşlı gözlerini,
-
artık bülbül ötmüyor,
gün dolu pencerede,
yanlız hatıran kaldı aaaahhh,
boş kalan çerçevede,
-
aşkların en güzelini,
çılgınca sevenini,
yanlız sende başlar,
yanlız senin olmuştu,
son defa seyredeyim,
o yaşlı gözlerini,
-
artık bülbül ötmüyor,
gül dolu pencerede
yanlız hatıran kaldı aahhhh
boş kalan çerçevede.
25 Ocak 2008 01:04
gülleci
herkese selamlar. yeni üye oldum daha arkadaşım ünsal davet etti bu siteye , onun sayesinde geliyorum. herkese saygılar.
25 Ocak 2008 01:52
deathtake
yaa ben gelemiycem ama orad olmak isterdiiiim çikelataaaaa:))) seviyoruz...
25 Ocak 2008 03:25
üstteki
ya keşke ünsal ın arkadaşı olduğunu açıklamasaydın :(
şimdi insanlar sana önyargı ile yaklaşıcaklar :P
gülleci demis ki:
herkese selamlar. yeni üye oldum daha arkadaşım ünsal davet etti bu siteye , onun sayesinde geliyorum. herkese saygılar.
225 Ocak 2008 03:29
luteus
hey üstteki cankuş :D demekki sana çok önyargılı davrandılar benim yüzümden ha ? :D
azuhaha :D bana bak ben en geç çarşamba istanbuldayım beni ekerseniz gençliğinizi yakarım...
hadi bakalım ben kaçtım.
25 Ocak 2008 18:22
souvereign jr.
hoşgeldin gülleci :)
gülleci demis ki:
25 Ocak 2008 18:26
gülleci
eyvallah abi sağolasın. :D çok eğlenceli bir gruba benziyor burası, zaten ünsal da öve öve bitiremedi. :)
25 Ocak 2008 20:14
souvereign jr.
valla bol bol eğlenceksin benden söylemesi :) zaten ünsal da eğlencelidir. :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16892
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.