ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Taksim sapıkları
taksimde sapiklar turist saldiri
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

nestlee klasik
nestlee klasik
Taksim sapıkları akşam gazetesi

Taksim’de yılbaşı gecesi yine taciz görüntülerine sahne oldu. Kutlamalar güvenlik nedeniyle iptal edilmesine rağmen, geceyi Taksim’de geçiren tacizciler, 2 turist kadını ablukaya aldı. Avustralyalı kadınlar, erkek arkadaşlarının yanında 50 kişilik bir grubun saldırısına uğradı

Yeni yıla İstanbul’da girmek isteyen turistlere tacizci şoku. Avustralyalı 2 turist kadın erkek arkadaşları ile birlikte Taksim Meydanı’na gelerek eğlenmeye başladı. İstiklal Caddesi’ne doğru yürümek ve yeni yıl coşkusunu yaşamak isteyen turistler, başlarına gelecekten habersizdi.

ÖNCE MEYDANDA SIKIŞTIRDILAR

4 turist, 50 kişilik erkek grup tarafından hem sözlü hem de fiziksel olarak tacize uğradı. 50 kişilik taciz ekibi, önce 2 Avustralyalı kadın turisti

sıkıştırdı. Kadınları kucaklarına alarak havaya doğru atmaya çalışan gruba çevredeki vatandaşlar müdahale etti. “Onlar bizim misafirimiz, ülkemize gelen turistlere böyle davranmayın” sözleri, gözü dönmüş grubu durdurmaya yetmedi.

TAKİP ETMEYİ BIRAKMADILAR

Turistlerden Mandi Aeighran Aust, çığlıklar atarak sinir krizi geçirdi. Bir ara fırsat bularak tacizcilerin elinden kurtulan grup, İstiklal Caddesi’nde bir eczaneye sığındı. Tacizci grup bu kez turistlerin ardından eczaneye girmek istedi.

Fakat eczane sahibi kepenkleri indirerek gözü dönmüş grubun içeriye girmesine engel oldu. Taksim Polis Merkezi’ni ziyareti sırasında olayı gazetecilerden öğrenen İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’a basın mensupları olayı anlattı. Bunun üzerine Cerrah’ın ekip göndermesiyle turist grup rahat bir nefes aldı.

4 KİŞİYE 57 YTL PARA CEZASI

Taksim’de yaşanan olaylar bununla da sınırlı kalmadı. Yeni yılı karşılamak üzere Taksim’e giden vatandaşları rahatsız edenlere İstanbul polisi göz açtırmadı. Yüksek sesle bağıran ve kadınları taciz eden 4 kişiye Kabahatler Kanunu’na göre 57 YTL para cezası kesildi.

Aynı görüntüler yaşanmıştı

2007’ye girerken de Taksim Meydanı’nda düzenlenen ve yaklaşık 35 bin kişinin katıldığı yılbaşı kutlamalarına taciz damgasını vurmuştu. Adı öğrenilemeyen bir kadın, arkadaşıyla birlikte konser alanına kurulan sahnenin önünde bir süre dans ettikten sonra, otobüs durağına çıkan arkadaşının yanına gitmek istedi. Mini etek giyen kadın, otobüs duraklarına çıkmak isterken yaklaşık 20 kişilik bir grup tarafından taciz edildi. Kendisini saldırganların elinden kurtarmak isteyen kadın, bir süre sonra yere düştü. Bacaklarından tutularak yere düşen kadınla kendisini rahatsız etmeye devam eden şahıslar arasında tartışma çıktı. Grup, kadını yardım bahanesiyle taciz etmeye devam etti. Arkadaşıyla birlikte polise doğru koşan kadın, kendisine cinsel tacizde bulunan kişiler tarafından kovalandı. Kadın ve erkek arkadaşı polise sığınmıştı.

Levent ALBAYRAK - Zana YAVUZ / İSTANBUL
2 Ocak 2008 16:01   mesajın adresini al  

nestlee klasik
nestlee klasik
57 ytl öde kurtul..oh ne ala !!!!!!
2 Ocak 2008 16:01   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
2 Ocak 2008 16:02   mesajın adresini al  

asmode
asmode
her yılın başında nedir bu yaratıklardan çektiğimiz insan kalmıyormu bu memlekette yoqsa
2 Ocak 2008 16:03   mesajın adresini al  

hayali
hayali
basının bu olaya tavrını anlamak mümkün değil..orada, o arada kamera ne arıyor,sonra da memleket meselesi gibi sunuyorlar..ben de yiyeceğim..
 1   2 Ocak 2008 16:04   mesajın adresini al  

hayali
hayali
geçen yılbaşından sonra da böyle bir başlık vardı,denizhan da vardı,bu konuyu tartışmıştık vayy nasıl da aynı..
2 Ocak 2008 16:05   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
dün akşam haberlerde kahrolarak izledim görüntüleri. o kadar komik çelişkiler var ki durumun içinde.

öncelikle tüm dünyanın gıpta ederek baktığı güzel şehrimiz İstanbul'a (!) üç erkek üç bayan İspanyol turist, yeni yılı geçirmek için gelmişler. buraya kadar her şey güzel. sonra İstiklal Caddesi'nde birden kendilerini, oralarını buralarını ellenirken buluyorlar. tüm gece sözde alarmda olan polis, bayağı bir süre geçtikten sonra olay yerine geliyor. işin acaibi, aynı grup bir süre sonra başka bir turiste tacizde bulunuyorlar. evet, polis olay yerine geldikten hemen sonra.

başka trajik nokta ise, izlediğim kanaldaki bir sonraki haber, polisler tüm gece İstanbul sokaklarında görev başındaydılar. 24 saat evlerine gitmediler. özellikle Taksim'de önemli noktalarda görev yaptılar.
e pes artık.
2 Ocak 2008 16:06   mesajın adresini al  

nestlee klasik
nestlee klasik
benim tacizci(karı budalası aç ayı kardeşlerim )

57 ytl ödenirse bir daha yapar yapar bu ayılar bir daha.........
2 Ocak 2008 16:07   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
çünkü geçen yılbaşı da aynı görüntüleri ben yine içim burkularak televizyon başında izlemiştim.
2-3 gün sonra da ülkemden bir süreliğine de olsa kurtulmanın sevincini utanarak yaşıyordum. şimdi o kaçışım da yok artık.

hayali demis ki:

geçen yılbaşından sonra da böyle bir başlık vardı,denizhan da vardı,bu konuyu tartışmıştık vayy nasıl da aynı..

2 Ocak 2008 16:09   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
Kadınların başı açıktı o yüzden tahrik oldu bizimkiler,ben izledim görüntüleri.

Bence gayet tabi ki memleket meselesi.Nasıl hayvanlığımızdan kurtulamadığımızı,kadınla erkeği birbirinden ayrı yaşatan,birlikteliklerine izin vermeyen,namus kavramını sadece kendi karısı kızı için sanan insanlar topluluğu olduğumuzu belgeleyen şeyler bunlar.

Almanyada da,gördükleri her sarışın kadını taciz ettikleri,her sarışın kadına laf attıkları için,kadını örten,eve kapatan,onu hor gören islami zihniyete karşı kampanya başlatılmış.

Adamlar 2 kadın gönderir türkiyeye yılbaşı kutlasınlar diye,50 kişi saldırırız.Her turisti,önüne gelenle yatan orospular sanar,kendi kadınımızı kapatır,başkasının kadınını yatağa atmak için her yolu deneriz.

Ahlaklıyızdır biz.Çıplak türbanlı kadın çizerler,tepkimizi koyarız.
 1   2 Ocak 2008 16:10   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
 5   2 Ocak 2008 16:12   mesajın adresini al  

nestlee klasik
nestlee klasik
karikatürist ne güzel çizmiş........kadının her yeri kapalı adamın kasık bölgesi kapalı....işte olay bu...........hemde turistlerin yanında erkek arkadası varmış...

haberciye kızmayın onlar haberi vermek üzere şartlı iş yapıyorlar...
2 Ocak 2008 16:12   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009