ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Shooter(Tetikçi)
elias koteas kate mara danny glover michael pena antoine fuqua drama senator etiyopya baspiskoposu mark wahlberg suikast aksiyon tetikci shooter
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

aslan67
aslan67
Eski bir keskin nişancıdan son bir görev için işine geri dönmesi istenir. Ancak bu yeni görevi sırasında ABD Başkanına yönelik bir suikast senaryosu tuzağına düştüğünü fark etmesi uzun sürmez. Öncelikle bu komplo üzerindeki karanlık perdeyi kaldırmak zorundadır..Point of Impact adlı çok satan romandan uyarlanan film 2006 yazında Pennsylvania ve Kanada’nın British Columbia eyaletinde çekildi..

Yönetmen :Antoine Fuqua
Senaryo :Jonathan Lemkin, Stephen Hunter
Oyuncular :Mark Wahlberg, Michael Peña, Danny Glover, Kate Mara, Elias Koteas
Filmin Türü : Aksiyon, Drama
Orijinal Adı :Shooter
Yapımcı Firma :Paramount Pictures
Yapım Yılı :2007
Yapım Ülkesi :ABD, Kanada
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :124 dakika
Dağıtıcı Firma : UIP filmcilik
Vizyon Tarihi : 11.05.2007

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki kantinde 'Tetikçi' adında başka bir film başlığı vardır;fakat bu 'Crank' adlı filmdir..Vizyon tarihlerine ve kantine açılma tarihine bakarsanız anlaşılır..bu başlık açılmıştı gibi tepkiler yapay gündem yaratmanın ötesine gidemeyecektir,saygılar:)

Eğer filme gelirsek..Biraz önce izledim ve çok beğendim..Süper bir aksiyon..Bir gece sıkıldığınızda,biraz hareketlenmek istiyorsanız eğer izlenebilecek güzel filmlerden biri..Mark Whalberg'in performansı harika..Ayrıca Danny Glover'a kötü adam rolü hiç gitmemiş..O Morgan Freeman karakterindeki adamı bundan sonra iyi adam rollerinde daha çok görmek dileğiyle..Ayrıca filmdeki bir sahne çok etkileyicidir..Tamamiyle zeka ürünü..Bir taşla üç kuş vurmak diye buna derim..Filmi izlemeyenlerin olduğunu düşünürsek eğer sahneyi anlatmak yerine 95. dakikayı dikkatle izlemenizi tavsiye ediyorum..

imdb puanı 7.1/10 iken bu oran diğer sinema sitelerinde 8.5 ila 9.3 arasında değişmektedir..

Sokağa çıkıp bir silahla kötüleri ortadan kaldırarak hiçbir şeyi düzeltemezsiniz..
1 Ocak 2008 16:49   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
1 Ocak 2008 16:53   mesajın adresini al  

the_ruach
the_ruach
bombaa bir film sinemda cıktgı güngitmiştim ve son zamanlarda yapıan en güzel filmlerden biri her saniye aksiyon her saniye ayrı bi olay süper bir kurgu buna benzeye ama daha ga bir film olarak da hepsini öldür-shot'em up önerilir
1 Ocak 2008 16:56   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur
:D tutaste :D

bnce mükemmel bir film ..
1 Ocak 2008 16:56   mesajın adresini al  

freak
freak
silah süper gözüküyor..
1 Ocak 2008 16:57   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Bu konuya girmek istemiyorum çünkü anlatırsam filmin zevki kaçar:)

bart- demis ki:

silah süper gözüküyor..

1 Ocak 2008 16:59   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur
yanlız filmi pek anlamadım !! bakanı öldürüyolar tmm .. ama suikastı neden onun üstüne bırakmaya çalısıyolar ??
1 Ocak 2008 16:59   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
biri benim yerime bulunduğum beldeye küfür edebilir mi?
sinema yok ki gitsem de izlesem..aylardır sinema nedir unuttum..sinemaya ulaşabilmek için ile gitmem lazım..1 saatlik yol..ve bunun için hiç vaktim..haftanın her günü çalışıyorum..

eminim güzel bir filmdir..
1 Ocak 2008 17:02   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur
ömer sn anladın mı ? :D
1 Ocak 2008 17:13   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç
kamil koç otobüsünde dün izledim filmi :) işte adam potansiyel suikastçi olduğu için üstüne yıkıyolar suikasti sahipsiz suikast mı olur :)
1 Ocak 2008 18:06   mesajın adresini al  

kandanadam
kandanadam
..!!onur demis ki:

yanlız filmi pek anlamadım !! bakanı öldürüyolar tmm .. ama suikastı neden onun üstüne bırakmaya çalısıyolar ??

adam çok profesyonel bi nişancı.bunu ABD ordusu çok iyi biliyo ve o şekilde bi suikasti ancak bu şekilde bi keskin nişancı yapabilir mantıgı ile suçu esas oglanın üstüne atmaya çalışıyolar..
1 Ocak 2008 21:12   mesajın adresini al  

bµ®ãk
bµ®ãk
zamanında sınema da gıtmıstım,daha ıyılerını de gorduk (:
1 Ocak 2008 21:44   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009