vall ben hep böle die die bu hale geldim ehuehue ayrıca istanbuldan kaçmak lazım demiş pamela apllam büyük sözü dinle biraz:)
sui generis demis ki:
ya ben istanbul'dayım.. tatildeyim hala =) ikinci dönem inşallah artık..
~ 251 gün
sui generis
ya sorma yağmurdan kaçarken doluya tutuldum.. 3-5 gün diye geldim, galiba iki ayrdır burdayım =) neyse uzun hikaye, konuyu dağıtmayalım =) ben de çok sevmiyorum zaten istanbul'u =/
~ 251 gün
porcelain babé
odtü dışından olanları da alıolar mı? ben acayip gelmek istiyorum
~ 251 gün
kandanadam
acayip gelmek isteyenleri almıyolar..
alırlar ya nie almasınlar.kapıdan içeri girebilmeyi başarırsan tamamdır.artık içeri girebilmek senin becerine kalmış eje.
~ 251 gün
porcelain babé
ben de onu sölemek istemiştim ztn.zekamızı konuşturmuşuz=)
michelangelo demis ki:
acayip gelmek isteyenleri almıyolar..
alırlar ya nie almasınlar.kapıdan içeri girebilmeyi başarırsan tamamdır.artık içeri girebilmek senin becerine kalmış eje.
~ 251 gün
kandanadam
ya kapıda görevliye 'ben acayip gitmek istiyorum korku gecesine' de belki alırlar..ama geçen sene acayip gelmek isteyenleri almamışlardı..o yüzden bi arkadaşınla temasa geçebilirsen daha kolay olabilir..
3~ 251 gün
porcelain babé
peki bu korku gecesi ne kadar oluyo?
~ 251 gün
kandanadam
en son 3 ytl idi sanırım fakat sinemaya zam geldigi için 4-5 filandır heralde..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16839
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!