tamam ,kafalardaki soru işaretlerini gidermek için açıklıyorum
2 : bostancı - üsküdar otobüsü :)
3 Şubat 2008 14:44
osge
hiç gelmeyen bostancı-üsküdar otobüsü:)
3 Şubat 2008 14:46
aslan67
üye olduğumdan beri en az 15-16 ortakantin buluşmasına katılmış biri olarak söylüyorum ki biri 1 saat önce ayrıldıktan sonra pek aham şaham bir şey yaşanmaz,kurulan cümlelerle erken ayrılan insanları hasetlerinden çatlatmak için çalışılır;ama ben yemem bu zokayı,zira yemedim de,başka casuslardan o 1 saatte neler yaptığınız konusunda gereken bilgileri aldım:D
osge demis ki:
laannn ne ara bu kdr konuştunus beaaa bn daha şimcik girebildim nete we konuya hakim bi kişilik olarak öncelikle göbek diyenlerin bidahaki buluşmaya geldiklerinde ellerinde fotoğraf makinası olmamasını rica ediorum:)mekan konusuna 3647832647 defa açıklık getirdiim halde yine sölüorum çok biliosanıs bulsaydınıs biyer alla allaaa hem ayrıca sonuç olarak yeterince eğlendikmi eğlendik:)erken gidenler yani ömer,hande we tuğgün bncede çok şey kaçırdınıs sizden sora eğlence bitmediiii:):):)we son olarak tabiki 222222222222222222222222222222222:):):):)
3 Şubat 2008 14:50
osge
sor bnde söliim onu mu saklicasaa aşkolsun:)önemli olan ne yaptıımıs diil ne kdr eğlendiimis çok şey kaçırdınıs diorum siz bna inanın:P:P:P
ama yawus doru sölüo yaa pissa yeseydk tam süper olcaktııı:s
3 Şubat 2008 14:52
aslan67
ve geride bıraktığımız yaz anıları by sezen cumhur önal:P:D
osge demis ki:
aslında öle oldu :) o saman yaşasın hoyrat geçen çocukluumus:P:P:P
3 Şubat 2008 14:52
aslan67
o değil de burger'da yemişsiniz:P
hani şu istiklal'de olan;ama sizin o kadar yolu tepip beşiktaş'takine gittiğiniz:D
osge demis ki:
sor bnde söliim onu mu saklicasaa aşkolsun:)önemli olan ne yaptıımıs diil ne kdr eğlendiimis çok şey kaçırdınıs diorum siz bna inanın:P:P:P
ama yawus doru sölüo yaa pissa yeseydk tam süper olcaktııı:s
3 Şubat 2008 14:53
aslan67
O değil de ben asıl şeye sinirlendim:D
tosunum,göbekli arifimi beşiktaş'a kadar yürütmüşsünüz galiba,yakarım bu gezegeni yakarım!:D
3 Şubat 2008 14:54
yuvayıkan24
ehuehe valla çok yoruldum ömerim ama çok da eğlenceli oldu :)
bir yığın fotoğraf çektirdik ,yüklenince görürsünüz :)
3 Şubat 2008 14:56
osge
:)arif halinden memnun sonuçtaa:)
3 Şubat 2008 14:56
aslan67
yemeği sağlam yapaydın bari tosunum:D
üstteki demis ki:
ehuehe valla çok yoruldum ömerim ama çok da eğlenceli oldu :)
bir yığın fotoğraf çektirdik ,yüklenince görürsünüz :)
3 Şubat 2008 14:58
osge
o değil de burger'da yemişsiniz:P
hani şu istiklal'de olan;ama sizin o kadar yolu tepip beşiktaş'takine gittiğiniz:D
yaa bi kere o yolu yürümekte ayrı bi eğlenceliydiii:)hem bisim amacımıs köfte yemekti kapalıydı köfteci napalım yaa:(
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16825
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.