ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > umursamaz tavır
haribo ne guzel bir sey yarebbi cozulemez ask trafigi h nde geldi kacin umursamazlik paylasim sevgi ask
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

h@nde
h@nde
bir ilişki hiç sorunsuz bitebilir mi? ve karşınızda sevdiğiniz,birşeyler paylaştığınız insan hiçbir şey yaşamamışsınız gibi bir tavırla hareket ederse nasıl tepki verirsiniz?
böyle biriyle arkadaş kalmak mantıkmıdır? ileride birşeyler olabilme ihtimali var mıdır?
 1   31 Aralık 2007 00:29   mesajın adresini al  

su..
su..
böyle birini tanıyorum
31 Aralık 2007 00:32   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
he
 1   31 Aralık 2007 00:33   mesajın adresini al  

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
çokta umrumda
31 Aralık 2007 00:33   mesajın adresini al  

soulreaver
soulreaver
bitebilir.sebebinin anlamaya çalışırım.geçerli sebebi yoksa mantıksızdır.mantıksızsa olma ihtimalide ilerisi için mantıksızlıktır....*

*BU İLİŞKİYE BAŞLAMAK MANTIKSIZLIKMIŞ kısacası....

31 Aralık 2007 00:34   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
illa sevgilinden ayrıldın diye sevgilinle arkadaşlığını da mı kesiceksin oha yani? :S
31 Aralık 2007 00:35   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
ayrılmalıyız artık.. gitmeliyim bu yerden.. saadet diliyorum sana beyaz güllerden, hande..
31 Aralık 2007 00:44   mesajın adresini al  

under a violet moon
under a violet moon
güzin abla ölmemiş olsaydı ona bi açardık bu mevzuyu :)) heey gidi güzin ablaa ... sen olmayınca ne kadar zor bu ilişkiler :))
31 Aralık 2007 00:45   mesajın adresini al  

h@nde
h@nde
:)))))))))))))))))))))))))
31 Aralık 2007 00:48   mesajın adresini al  

melody
melody
bence ilişkinin bitmesinin sebebi sorun degilse baska biridir...hiç bişi yasanılmamıs gibi dawranıyorsa karsındaki insan;;;kesninlikle aklında baska birisi wardır we amacı seni de kırmadan kendisinden uzaklastırıp o kişiye yönelmeyi basarabilmektir....bence acıkca konsup bunu söylese daha ii eder ama işte....eger arkadas kalmak isteyen taraf karsısıysa asıl amacı seni yakınında bulundurmak we eger istedigi olmazsa kürkcü dükkanına (sana) geri dönüşünü kolayca yapabilmektir... eger arkadas kalmayı düşünen sensen bu da ona karsı bişiler hissettigini we eger baslama ihtimali warsa buna hazır oldugunu gösterir ki bence bunu kabul etme..eegr o sebepsiz yere bazı seyleri rahatlıkla bitirebiliyorsa sana istese de geri dönmesin hiç bişi bukadar kolay degil bence...

h@nde demis ki:

bir ilişki hiç sorunsuz bitebilir mi? ve karşınızda sevdiğiniz,birşeyler paylaştığınız insan hiçbir şey yaşamamışsınız gibi bir tavırla hareket ederse nasıl tepki verirsiniz?
böyle biriyle arkadaş kalmak mantıkmıdır? ileride birşeyler olabilme ihtimali var mıdır?

31 Aralık 2007 01:05   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
31 Aralık 2007 01:12   mesajın adresini al  

istanbulls
istanbulls
bir ilişki sorunsuz bitebilir... kendimden örnek vermek istiyorum ben partnerimin her dediğini yaparım istediği herşeyi yaparım ederimm alırım.. aklına gelebilecek herşey onun istediği şekilde olur.. yani ilişkimizi vezirde edecek o rezilde edecek o.. böyle yaparak ayrıldıktan sonra bana şöyle yapsaydın ayrılmazdık gibi şeyler söylemeye hakkı kalmıyor.. ve ben ayrıldıktan sonrada bir daha o kişiyle konuşmam o kişi ölmüş gibi davranırım dünyada yokmuş gibi davranırım.. ve ortada sorun kalmaz
31 Aralık 2007 01:12   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009