ben girmicem '08e.. giriyoz çıkıyoz bi bok olmuyor..
31 Aralık 2007 02:45
aha
pijama,,,mısır patlağı ve bira :)
31 Aralık 2007 02:55
erneestoo
valla ya öle böle gircez de ama hep giren çıkan bana anasını satimmm...
31 Aralık 2007 02:59
sweetdreams
yeni yıl benden uzak dursun istemiyorum,girmiycem.
31 Aralık 2007 03:07
uysalhan
icra çalışarak geçmesin de :))
31 Aralık 2007 03:10
uysalhan
özel hukuk uzmanı kesilirsin yoksa :))
31 Aralık 2007 03:12
sweetdreams
off evet yaa off tamam ben icra iflas ticaret davaları almak istiyorum ilerde amaaa bi insan bi dönemde nası 400 sayfa işler yaa bitmiyo sıyırcam üfff...sen bu dersi vermiş miydin?
31 Aralık 2007 03:15
freak
onu bunu anlamam..balığımı kızartıcam,rakımı doldurucam..dışarı azıcık olsun çıkasım varsa nolıyım..203948234 tane kendini bilmez..birbirini parmaklamaya meraklı insanların fırsat bildiği bir kentte..korktuğumdan falan değil,yılbaşı benim için sebep değil..
31 Aralık 2007 03:19
_lulu_
en sevdıklerınle yanyana olmak en iisi.mekan hıc farketmez :)
31 Aralık 2007 03:23
sweetdreams
ben de sobada kestane pişirip ev halkına soyup ağızlarına vercem ailemi besliycem,sevgi yumağı olcaz:))
bart- demis ki:
onu bunu anlamam..balığımı kızartıcam,rakımı doldurucam..dışarı azıcık olsun çıkasım varsa nolıyım..203948234 tane kendini bilmez..birbirini parmaklamaya meraklı insanların fırsat bildiği bir kentte..korktuğumdan falan değil,yılbaşı benim için sebep değil..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16818
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.