önümde ki koskaca bir yıl bana girmesinde... benim ona nasıl girdiğim önemli mevzu değil aslında
131 Aralık 2007 00:41
osge
walla ben her seferinde yeni yıla gülerek eğlenerek fln giriorum ama bütün sene garanti çıkıo beni hayattan besdircek bişiler o yüsden nası girersenis girin yeni yıla farketmes bari yılbaşı gecenisi ii deerlendirin yok şöle giriim btn sene şöle geçsin yok bölegiriim böle geçsin fln hikaye o gece kopun gerisini düşünmeyin:):):)
31 Aralık 2007 00:51
imamcık
yılbaşı çocukkken güzeldi 2000li yıllara gelinje uçan arabalar olcak sanırdım tee 93 te iken
31 Aralık 2007 00:54
zuğaşi_berepe
o değilde şu kırmızı dondan medet bekleyenlerde göte sürülecek kadar bile akıl yok vallaa
istanbulls
kırmızı don giymeyi kimse unutmasın
zuğaşi_berepe
çomak nerede a.q
istanbulls demis ki:
kırmızı don giymeyi kimse unutmasın
131 Aralık 2007 00:59
porcelain babé
bence girmemeli.2007'i sevdim belki ben..sordular mı bana 2008'i istiyo musun diye..istemeyen girmesin mesela.ben 2008'e girmek istemiyorum arkadaşım..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16818
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.