ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > evet onlara noldu ?
cithiz hay rapid gibi korsan dizi
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

vassago
vassago
arkadaşlar merhaba.. herkese mutlu pazarlar.. fazla dolambaç yapmiicam hemen konuya dalıyorum..

ben uzun zamandır ( 1 ay gibi hauahahua ) rapide üye diildim.. ama baktım bu süreç sonunda yine üye olma hissi geldi birden bire ööle pes oynarken.. ne biliim dürttü bişeyler.. neyse rapide üye olduktan sora yapılan ilk iş, herkesin yaptığı gibi benim de cithiz.com a dalmak oldu ve orayı sööüşlemek ki bunun içeriği bilimum dizi ve film.. kısacası halk dili korsan diyelim eet..

yaw seviyom ben bunu napiyim çat çat indiriyorum.. ama bugün bi baktm cithiz e ne dizi var ne film vaar hiç bişey yok siteyi soymuşlar harbiden..

yaw noldu buraya bilen eden var mı ?? yoksa hala linkler duruyo da ben bakar kör müyüm ??

hey allaam neyse.. ya da şöle diim o zaman bu site muadili dizi film cart curt bulabileceğim türlü forum sitelerini burda paylaşabilir müsünüz ?? var benim bildiğim bi kaç tane ama baya kolpa onlar yaa hep bozuk linkler var..

neyse umarım saçmalamadım pek.. ya da istem dışı da olsa herhangi bi artı reklam propagandası yapmadım.. herkese mutlu günler.. yakında yazışmalar..
30 Aralık 2007 14:41   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
cithiz de film bölümü bakımda kısa bir süre sonra tekrar açılacak..o süre zarfında. filmindir.net'ten indirebilirsin cithizin kopyası ordaki linkler ordada var...
30 Aralık 2007 16:39   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
yazmıyım yazmıyım dedim ama böyle isimli başlık açıyosunuz sonra da biri yeniden açınca ona kızıyoruz.. yazsan mis gibi cithiz diye ne güzel aratılır.. di mi ama..
 6   31 Aralık 2007 00:54   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
evet
31 Aralık 2007 00:59   mesajın adresini al  

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
züktüm öldü belediye gömdü ....
31 Aralık 2007 01:01   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
anm bende baslığı görunce bı bok var sanmıştımmmm
 2   31 Aralık 2007 06:04   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
 1   31 Aralık 2007 06:12   mesajın adresini al  

vassago
vassago
yazmıyım yazmıyım dedim ama böyle isimli başlık açıyosunuz sonra da biri yeniden açınca ona kızıyoruz.. yazsan mis gibi cithiz diye ne güzel aratılır.. di mi ama..

sana ne ??

kantinin kahyası..
 5   31 Aralık 2007 12:48   mesajın adresini al  

cohen
cohen
cithiz yönetimine dava açıldı..
siteden sinemaya ait bölümler kaldırıldı.. uzunca bir sürede yeniden açacaklarını sanmıyoru. büyük ihtimalle yakında site mahkeme kararıyla erişime kapanır.

alternatif olarak : www.divxevi.com tavsiye ederim.
31 Aralık 2007 21:24   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu

sana ne'si mi var ya.. gün gelir bu siteye ihtiyacım olur burda arar bulurum.. ama başlık böyle açılırsa bulamam.. terbiyesiz olmak marifet oldu ..

alphy demis ki:

sana ne ??

kantinin kahyası..

6   1 Ocak 2008 13:34   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
sana ne'si mi var ya.. gün gelir bu siteye ihtiyacım olur burda arar bulurum.. ama başlık böyle açılırsa bulamam.. terbiyesiz olmak marifet oldu ..

bence aradığımız başlığı bulamayalım diye yapıyorlar:P

çoğu bulunuyor benimki bulunmaz hint kumaşı olsun felsefesi bu:P

toplumda fark yaratıyorlar(H)
 2   1 Ocak 2008 13:41   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ipuclarına yaz cithiz bu forum cıkar demokraside careler tükenmez, sakin lütfen:)
 1   1 Ocak 2008 14:04   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009