hiç bişi anlamadım şekerim hahahaha :)))) bakırum yazılanlaraa çok güldüm ben bu başlığıı sizi boş konuşturmak için açtım febeliler gene boş konuştu kıhkıh :p eğleniyorum abii yok bizim camiamız şöle yok bizim şuyumuz böle.... gülüyorum bi taraflarımla :D afyonlu has beşiktaşlı arkadaşımı alkışladım ohhh :p ilkocum walla az ve öz konuştu ama ismail gibi algılamadım yorumu :p hahahyyytttttt çok eğlendim bakalım dier sayfalarda ne war :p
dimitry demis ki:
iddia ediyorum konuşulması gereken 8-0 liverpool maçı sen anladın zeynepcimm...
31 Aralık 2007 17:59
yavruş :)dişikartal
comandante sen sus hele sen sus bi kere :)))))))
abii magazincilerden farkın yok dedikocusun olum gördük seni de :))) boş konuşmalarına şimdiye kdr kızdım lakin artık eğlence zmnı :p
31 Aralık 2007 18:00
gs lı lion44 lion harika afişin için alkışladım :D bak o gerçeği bjklı olarak kabul ediyorum ama febeliler edemedi napsın serçeçikler hazmedemedi:)))
31 Aralık 2007 18:02
lion44
koptum yahu :))))))) son türkiye kupasını gören febelilerin afişi bombaydı abi yaa :)))))))
31 Aralık 2007 18:04
:)))))))))) agulamak mıı puhahaa :D abi biz bi kere 1903 ten beri warız agulayan biri warsa sizsiniz :D eee 1907 geç bi tarihh :))))))
ruzar demis ki:
fb bo$ ve çok konu$uyosa eğer.. sizler 'agu' luyosunuz böh
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16803
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.