ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Başarı kıstassa taraftar sayısı kıstassaaa para zengınlık kıstasssaa bu degerler çerçevesinde konuşmaksa BEŞİKTAŞ kadar boş konuşan yok ! ha konuşulacaksa FENERBAHCE konusur ne boş konuşur ne yalan söyler ne çirkeflik yapar ne GALATASARAY gibi cıvıklık eziklik yapar :)
al ironinide git hanım :)...
2~ 236 gün
-sokarca-
kızların futboldan anlama kapasitesi bu kadar oluyiiiiiiii.....
4~ 236 gün
solitary man
ne güzel başlık açmış ya:D
1~ 236 gün
themun
idda ediyorum bu başlığı açan fenerbahçe hayranı...
~ 236 gün
mimosh
iddia ediorum bu başlıgı acan fb yı ruyasında gormüş =)
~ 236 gün
fizban
adamlar acımıyor bile
8-0 da utanacak birşey yok
biz bu takımı eleyemezsek ülkeyi terkederiz
fenerbahçe carlos un poster ini alamaz
bunlar gs ve bjk yöneticilerinin bi çırpıda aklıma gelen açıklamaları.
hı bi de sinan enginciim dün koray ve burak a manisaya gitmezseniz futbol hayatınızı bitiririm demiş. canım benim.
2~ 236 gün
the prens
sadece boş konuşsa gene ii boi işşleden de sorum lu :DD
~ 236 gün
'' i l k o ''
en ıyısı bunlar cevap vermemek,tartıs tartıs bırbırımızı yerız yanı onunda bıze bır faydası yok yanı ınternetde kavga etsen kac yazarkı allah askına.
~ 236 gün
anthony casso cesare
Vay ilko az ama öz konuştu:)))
Camia olarak işimize bakarız diyor adam...
'' i l k o '' demis ki:
en ıyısı bunlar cevap vermemek,tartıs tartıs bırbırımızı yerız yanı onunda bıze bır faydası yok yanı ınternetde kavga etsen kac yazarkı allah askına.
~ 236 gün
..!!onur
adan gibi başlık açmas ki bu yavruş :D bn idda ediyorum haatta kalıbımı basıyorum iş yapmadan konusan 8taş :D
~ 236 gün
'' i l k o ''
ismail abi,napalım ama ya bır bayanla kavga mı edelim şimdi bize yakışmaz herkes edebi ile dursa yerinde en güzelide yapıcak bısı yok artık
~ 236 gün
..!!onur
zeynepin açtıgı başlık bu kadar olur :p
1~ 236 gün
'' i l k o ''
sallamıcan abı en guzel tepkı ısde :)
..!!onur demis ki:
zeynepin açtıgı başlık bu kadar olur :p
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16803
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!