evdeyim bu sene kararlıyım da ne olur bilinmez bana laf atanları o gece kantinde görmek isterim
30 Aralık 2007 13:13
solitary man
ewt johnny sack aramıo:)))))))) onu buluolar:p o herşeyi zamana bıraktı:D
130 Aralık 2007 13:13
sanja
yok arkadaslar mal falan değilsiniz yanlış anlasılma olmasın belki bi mucıze olur hayatınızın aşkını bugun veya yarın bulursunuz yılbasınıda beraber geçirirsiniz.hoş olmazmı yani.gece tam on ıkıyı vurdugunda sevgılın dudaklarına bi buse kondurmaktan daha güzeli varmıı(((kesin var dersiniz demi))
30 Aralık 2007 13:14
luca leotardo
Mucizeler bu hayatta olmaz olsa da bize denk gelmez.
Ben önce tanıyıp sonra başlamak taraftarıyım hem bir günde öpüşecek kadar ilerleyemem:D Bazı şeyler zamanla yaşansın:p
sanja demis ki:
yok arkadaslar mal falan değilsiniz yanlış anlasılma olmasın belki bi mucıze olur hayatınızın aşkını bugun veya yarın bulursunuz yılbasınıda beraber geçirirsiniz.hoş olmazmı yani.gece tam on ıkıyı vurdugunda sevgılın dudaklarına bi buse kondurmaktan daha güzeli varmıı(((kesin var dersiniz demi))
30 Aralık 2007 13:16
solitary man
sanja senin ağzın ne söliyi:D
30 Aralık 2007 13:16
solitary man
Mucizeler bu hayatta olmaz olsa da bize denk gelmez.
Ben önce tanıyıp sonra başlamak taraftarıyım hem bir günde öpüşecek kadar ilerleyemem:D Bazı şeyler zamanla yaşansın:p
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16799
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.