ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > TT'NET'den bedava müzik müjdesi
adsl korsan internet tt net
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

comandante
comandante
TTnet, ayda 2 YTL fazla ödeme yapan ADSL abonelerine Tarkan'ın yeni albümünü indirme imkânı sunacak. 5 YTL fazla ödeme yapan abone de 83 bin Türkçe şarkıyı yükleyebilecek.

Hızlı internet yarışına bedava müzik hizmeti de girmeye başladı. Yeni yılda tanıtımlarını Metamorfoz adlı yeni albümünü çıkaran Tarkan'la yapmaya karar veren TTnet, ADSL abonelerine ayda ekstra 2 veya 5 YTL ödeyerek bedava müzik indirme fırsatı sunacak. 3 Ocak'ta Tarkan'ın da katılacağı basın toplantısıyla duyurulacak servisle birlikte bedava müzik için ilk yasal girişim başlamış olacak.

Sabah gazetesinden Timur Sırt'ın haberine göre, servis bir aksilik olmazsa 3 Ocak 2008'de kullanıma sunulacak. Şirketin www.ttnetmuzik.com adresinden indirilebilecek şarkılar için ayda 29 YTL ücret ödeyen TTnet abonesi 31 YTL ödeyerek Tarkan'ın Metamorfoz adlı albümünü bedava indirecek.

ttnetmuzik.com sitesine üye olan ttnet ADSL abonesi, kullanıcı adı ve şifresi ile 3 ayrı bilgisayara şarkı indirilebilecek. İndirilen şarkılar iPod veya farklı müzik çalara, CD'lere kaydedilebilecek.

HEDEF KORSAN MÜZİK
TTnet, MÜYAP ile yaptığı anlaşma ile de 83 bin şarkıyı ayda 5 YTL fazla ödemeyi kabul eden abonelere ücretsiz olarak sunacak. Şarkılar 3 ayrı bilgisayara, iPod'a veya CD'ye kaydedilebilecek. Yeni servisle birlikte TTnet, korsan müzik dağıtımına darbe vurmayı hedefliyor. TTnet Genel Müdürü Okay Eğdirici bu servisle birlikte yasadışı bir pazarın yasal hale geleceğini belirterek, Artık eser sahipleri, yorumcular, müzisyenler hakettiği değeri internet ortamında da elde edecek. Bu hizmetle birlikte müzik şirketleri için farklı bir pazarlama kanalı oluşacak. Bu servisi yenileri izleyecek dedi. Şu anda Türkçe şarkılar pazarın yüzde 90'ı olduğu kaydeden Eğdirici, yabancı müzikler için de büyük stüdyolarla anlaşma aşamasında olduklarını dile getirdi.
29 Aralık 2007 21:19   mesajın adresini al  

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
tarkan mı 5 kuruş etmez yaaaa
 1   29 Aralık 2007 21:21   mesajın adresini al  

çveneburi
çveneburi
baba tarkan yapmış yine yaa sallamayın adama,boşuna megastar demiyolar herife
29 Aralık 2007 21:56   mesajın adresini al  

paslı eyfel
paslı eyfel
istemez!
kendi müziğimi kendim indiririm ne gereği var birilerine artı para saymaya.avrupanın en pahalı neti kullan en yavaş neti kullan sonra üstüne para sayıp bedava indirmiş!
hem allah bilir o 83 bin şarkı arasında hangi aptal şarkıcılar var.
yiyorsa bütün müziği bedava yapsınlar hoş yine para ödemem üstüne.
emeğe saygım vardır. emeğine saygı gösterilmesi gereken vardır. ama aç gözlülüğe gerek yoktur.
gerçek sanatçı zaten gerek müziği gerek kişiliği gerekse kişiliği ile kazanması gerektiği kadar kazanıyor zaten.
tv lere çıkıp ah şu korsan mahfetti bizi yok bilmem ne bilmem ne senin baldırı çıplak müziğini kim netten indirip napsın!
sinirlendim şimdi dahada darlandım!
 1   29 Aralık 2007 22:00   mesajın adresini al  

selanik
selanik
korsan mı o da ne:))
29 Aralık 2007 23:19   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
yaşasın limewire...
 2   29 Aralık 2007 23:41   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
tarkan harcamis galiba yine paralari yurtdisinda.. neyse sorun degil turkiye`de album alacak cok enayi vardir onlarin parasiyla doldurur cantayi sonra tekrar amerika hehe..
30 Aralık 2007 00:34   mesajın adresini al  

selanik
selanik
TRT nin Tarkan'a 1.5 milyon $ ödeyeceğini bilmeyen yok galiba
30 Aralık 2007 00:36   mesajın adresini al  

nomorehere
nomorehere
son albumunu biraz dinledim ve 2 lira hayatta etmez :))
dier alternatif daha mantıklı; tabi forumları ve paylaşım programlarını kullanmıosanız =)
30 Aralık 2007 12:56   mesajın adresini al  

ivy * kartanesi
ivy * kartanesi
çok şükür ben indirdim bile ehehehe...
30 Aralık 2007 16:40   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009