| |
freak
|
|
|
1 ~ 253 gün
|
|
| |
secret smile(: l
|
ya insanlar hazırladığı ödewlerle ödül alıo..bende iki kuruşluk fotoroman için ağliyorum(:
|
|
~ 253 gün
|
|
| |
freak
|
:D sana nispet olsun diye koydum ztn :)
|
|
~ 253 gün
|
|
| |
secret smile(: l
|
(:
tamamm ben o ödewi yapıp bitiriim bi güzelde gör bakalım nispet nası oluomuş hıh:p
|
|
~ 253 gün
|
|
| |
freak
|
ee fikir güzel..o ödevin kötü olması imkansız :)) hadi bakalım.. :)
|
|
~ 253 gün
|
|
| |
cinmax
|
tamamını şu anda izleyemiyorum. internetim çok yavaş. ama giriş kısmı bile cok güzel filmin!!! takdir ettim gerçekten güzele benziyor. izleyince kesin yorumumu yazarım ;)
|
|
~ 253 gün
|
|
| |
freak
|
müzik tamamen özgün..bunuda belirtiyim..
|
|
~ 253 gün
|
|
| |
yosamite
|
tam iki kere izlemek için açtım video dolmadan bilgisayar dondu. ne sinir yaa :)
başlarına bakabildim şimdi izlicem ama fikir olarak iyiymiş
bi de o çizilenler animasyona dönüşse ne eğlenceli olur he :)
|
|
~ 253 gün
|
|
| |
cinmax
|
simdi tamamını izledim filmin. kesinlikle cok güzel. ama filmi film yapan tamamen müzikleri ;) yönetmenlikte çok etkileyici
|
|
~ 252 gün
|
|
| |
freak
|
o zor olurdu biraz ya..zaten filmde baya after effeck falan var..
yosamite demis ki:
tam iki kere izlemek için açtım video dolmadan bilgisayar dondu. ne sinir yaa :)
başlarına bakabildim şimdi izlicem ama fikir olarak iyiymiş
bi de o çizilenler animasyona dönüşse ne eğlenceli olur he :)
|
|
|
~ 252 gün
|
|
| |
chi sj
|
çok güzelmiş..benim de duvarıma bi kapı çizmem lazım(:
|
|
~ 252 gün
|
|
| |
chi sj
|
bir de benim izlemek istediğim bir film var..lütfen birisi çeksin..filmde sahneler hep dönsün..dönen film (: bir de filmdeki oyuncuların yüzü,vücudu asla bütün olarak görünmeyecek..mimikler üzerine kurulu bi film..replik yok,ifadelerle anlatılıcak mevzu ama asla oyuncuların bütünü görünmeyecek..bi sahnede dudak(bir şeyi anlatan ifade)döner görüntü göz,el,kol bacak..işte böyle..hepsini bir arada istiyorum,hepsi birden olsun istiyorum..
daha sayiyim mi? (:
|
|
1 ~ 252 gün
|
|
| |
melody
|
müzik de cok harika bunu da gecmeyelim lütfen..bence tam tadında olmus herseyy cok güzel ve birbirini tamamlamışş..yapımda we yayında emegi gecenlerin ellerine saglıkk:):)
|
|
~ 252 gün
|
|
| |
freak
|
sakın sayma.. :)
dönüş yok diye bi film var böyle kameranın sürekli döndüğü sahneleri boldur..döner görüntülü yani :))
geçen sene biz mimikleri kullanarak b film yapalım dedik ama olduramadık..senaryo da tıkandık yani..daha sonradan toparladık..başladık çekmeye..elemanın teki yan çizdi,kaldı film öle..
9a 6 demis ki:
bir de benim izlemek istediğim bir film var..lütfen birisi çeksin..filmde sahneler hep dönsün..dönen film (: bir de filmdeki oyuncuların yüzü,vücudu asla bütün olarak görünmeyecek..mimikler üzerine kurulu bi film..replik yok,ifadelerle anlatılıcak mevzu ama asla oyuncuların bütünü görünmeyecek..bi sahnede dudak(bir şeyi anlatan ifade)döner görüntü göz,el,kol bacak..işte böyle..hepsini bir arada istiyorum,hepsi birden olsun istiyorum..
daha sayiyim mi? (:
|
|
|
~ 252 gün
|
|
| |
chi sj
|
seyretmiştim o filmi..evet bahsettiğim dönüşler o tatta olabilir,daha keskin ve mide bulandırıcı olsa daha iyi ama..
yine de fikrimin arkasındayım sadece oyuncu parçalarının göründüğü bir film ödül alır bence(: görmedim örneğini,belki vardır..düşündüm de kesin vardır zaten neye bu benim tasarımım desem benzeri karşıma çıkıyo..:/neyse içsel çalkantılarımla forumun konusunu dağıtmayayım(:
|
|
~ 252 gün
|
|
| |