ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bizim okuldan bi kızın vize için hazırladığı kısa film..kısa devre film festivalinde sadri alışık özel ödülünü almış..
buda kamera arkası
(1) 29 Aralık 2007 17:00 ~ 29 Aralık 2007 17:02
secret smile(: l
ya insanlar hazırladığı ödewlerle ödül alıo..bende iki kuruşluk fotoroman için ağliyorum(:
29 Aralık 2007 17:05
bart-
:D sana nispet olsun diye koydum ztn :)
29 Aralık 2007 17:15
secret smile(: l
(:
tamamm ben o ödewi yapıp bitiriim bi güzelde gör bakalım nispet nası oluomuş hıh:p
29 Aralık 2007 17:18
bart-
ee fikir güzel..o ödevin kötü olması imkansız :)) hadi bakalım.. :)
29 Aralık 2007 17:22
cinmax
tamamını şu anda izleyemiyorum. internetim çok yavaş. ama giriş kısmı bile cok güzel filmin!!! takdir ettim gerçekten güzele benziyor. izleyince kesin yorumumu yazarım ;)
29 Aralık 2007 17:26
bart-
müzik tamamen özgün..bunuda belirtiyim..
29 Aralık 2007 17:27
yosamite
tam iki kere izlemek için açtım video dolmadan bilgisayar dondu. ne sinir yaa :)
başlarına bakabildim şimdi izlicem ama fikir olarak iyiymiş
bi de o çizilenler animasyona dönüşse ne eğlenceli olur he :)
29 Aralık 2007 21:33
cinmax
simdi tamamını izledim filmin. kesinlikle cok güzel. ama filmi film yapan tamamen müzikleri ;) yönetmenlikte çok etkileyici
30 Aralık 2007 00:32
bart-
o zor olurdu biraz ya..zaten filmde baya after effeck falan var..
yosamite demis ki:
tam iki kere izlemek için açtım video dolmadan bilgisayar dondu. ne sinir yaa :)
30 Aralık 2007 01:27
9a 6
çok güzelmiş..benim de duvarıma bi kapı çizmem lazım(:
30 Aralık 2007 01:45
9a 6
bir de benim izlemek istediğim bir film var..lütfen birisi çeksin..filmde sahneler hep dönsün..dönen film (: bir de filmdeki oyuncuların yüzü,vücudu asla bütün olarak görünmeyecek..mimikler üzerine kurulu bi film..replik yok,ifadelerle anlatılıcak mevzu ama asla oyuncuların bütünü görünmeyecek..bi sahnede dudak(bir şeyi anlatan ifade)döner görüntü göz,el,kol bacak..işte böyle..hepsini bir arada istiyorum,hepsi birden olsun istiyorum..
daha sayiyim mi? (:
(1) 30 Aralık 2007 01:48
melody
müzik de cok harika bunu da gecmeyelim lütfen..bence tam tadında olmus herseyy cok güzel ve birbirini tamamlamışş..yapımda we yayında emegi gecenlerin ellerine saglıkk:):)
30 Aralık 2007 02:05
bart-
sakın sayma.. :)
dönüş yok diye bi film var böyle kameranın sürekli döndüğü sahneleri boldur..döner görüntülü yani :))
geçen sene biz mimikleri kullanarak b film yapalım dedik ama olduramadık..senaryo da tıkandık yani..daha sonradan toparladık..başladık çekmeye..elemanın teki yan çizdi,kaldı film öle..
9a 6 demis ki:
bir de benim izlemek istediğim bir film var..lütfen birisi çeksin..filmde sahneler hep dönsün..dönen film (: bir de filmdeki oyuncuların yüzü,vücudu asla bütün olarak görünmeyecek..mimikler üzerine kurulu bi film..replik yok,ifadelerle anlatılıcak mevzu ama asla oyuncuların bütünü görünmeyecek..bi sahnede dudak(bir şeyi anlatan ifade)döner görüntü göz,el,kol bacak..işte böyle..hepsini bir arada istiyorum,hepsi birden olsun istiyorum..
daha sayiyim mi? (:
30 Aralık 2007 02:06
9a 6
seyretmiştim o filmi..evet bahsettiğim dönüşler o tatta olabilir,daha keskin ve mide bulandırıcı olsa daha iyi ama..
yine de fikrimin arkasındayım sadece oyuncu parçalarının göründüğü bir film ödül alır bence(: görmedim örneğini,belki vardır..düşündüm de kesin vardır zaten neye bu benim tasarımım desem benzeri karşıma çıkıyo..:/neyse içsel çalkantılarımla forumun konusunu dağıtmayayım(:
30 Aralık 2007 02:14
meo
orjinal olmuş
saati en basta cizgiyle de anlatabilirdi
nası olsa cizdigi seylere gercklik yukluyo
ama yine de mukemmel
30 Aralık 2007 03:04
bart-
saat zamanı simgeliyo..zaman gerçektir..duvara saat çizmekle kendini bir nevi oyaladığını gösteriyo..ztn gerçek saati değiştiremiyo farkettiysen..
yani sonuçta zamanı hızlandırmıyor.kendini kandırıyor..
30 Aralık 2007 03:09
meo
ama o hissi veriyo zaten hayal alemindeki zamansızlıkla bulundugu gerceklikteki catışmayı anlayabiliyoruz
orda uyurken saate ayar yapıldı saatin yeri her karede oynadı
sonucta saat cizip uyurkende aynı olay tekrarlanabilidi
30 Aralık 2007 03:13
meo
animasyon olduruyo biraz cizgi karakterle gercek karakter pek cekmiyo insanı
tabi degişkenlik gosterir
yosamite demis ki:
30 Aralık 2007 03:15
bart-
tamamda..çizilen saatin kız uyurken hareket etmesinin zamanın gerçekliğini daha çok bastırarak göstermeyi sağlıycağını düşünüyosan eğer bence öyle değil..çelişki katardı olaya..aslında bu yönetmenin tercihi..ki bencede doğru bi tercih..
tabi ki sen de bu şekilde düşünebilirsin meo..sonuçta görsel bişey..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16792
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!