ya bana solesene nasıl bır polıtıka ızlemelıydıkı hukumet Türk sirketleri alsaydı satılanları?
30 Aralık 2007 16:21
buneya
hay aq
30 Aralık 2007 17:26
_volkan_
Sen bana bi devletçilikten anladığın ne onu bi söylesene
yavuzcan:p demis ki:
ya bana solesene nasıl bır polıtıka ızlemelıydıkı hukumet Türk sirketleri alsaydı satılanları?
30 Aralık 2007 19:26
feykoğlufeyk
eger konumuza uygun bı devletcılık dıosan bizim sirketlerimize ayrıcalık tanınsın demek ıstıosun
ama gercek anlamda devletcılık dıosan ozellestırme karsıtısın konu baska yere sapmıs oluo
benım anladıgım bu...
30 Aralık 2007 22:44
buneya
Ülker Godivayı aldı üzerinden de zikme çalışması aptalca
31 Aralık 2007 02:10
_volkan_
Sen bi devletçilik ne demek iyi bi araştır abi. devletçilik otu boku özelleştirmez ama özelleştirme olamaz diye bir şey de yoktur...
vikipedia : devletçilik
google : devletçi ekonomi
ya da herhangi bir kaynak : ataturkun devletçilik politikası
yavuzcan:p demis ki:
eger konumuza uygun bı devletcılık dıosan bizim sirketlerimize ayrıcalık tanınsın demek ıstıosun
ama gercek anlamda devletcılık dıosan ozellestırme karsıtısın konu baska yere sapmıs oluo
benım anladıgım bu...
31 Aralık 2007 17:46
feykoğlufeyk
devletcılık ozellestırme karsıtı deıl ama ozellestırılen yerlere ozel sektor sahip cikmadı dolayısı ıle devlet ozellestırme yapamayacaktı ama yabancı sermaye geldı aldı... yabancılar o kadar kar edebılıosa bizimkiler neden korktu almadı?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16783
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.