İsİlwen İsİlra(*) demis ki:
Arkadaslar algorithms and problem solving dersi alıyorum.Bunun icin bir proje yapılması lazım & yok bnm için değil arkadasıma lazım:)
128 Aralık 2007 23:25
..!!onur
abe trakyalısın die bea =p
evet bi tek sen sallıyosun zaten.ama umarım biri yardımcı olur.Allahtan umut kesilmez
28 Aralık 2007 23:26
İsİlwen İsİlra(*)
hoş olmayan çelişkiler ci kardeş ben durumu bilmediğimden arkadasım yazdı altına da ben yazdım arkadasım için lazım diye.. ona yardımcı olmaya calısıorm ama saçma sapan seylere takılıosunuz gün gelir sizler de zor durumda kalırsınız die edebiyat yaptırma bana...
28 Aralık 2007 23:30
devilsting
birilerinin yardım etmesini istiosan daha az agresif olmayı dene...
saçma sapan seylere takılıosunuz gün gelir sizler de zor durumda kalırsınız die edebiyat yaptırma bana...
128 Aralık 2007 23:41
henüzdüşünmedim
tamam ben bu işi yaparım... ancak
paranın yarısını şimdi diğer yarısını iş bitince alırım...
projeye dair herşeyi önceden siz hazırlıcaksınız ,tüm verileri istiyorum...
işten sadece sen ben ve arkadaşının haberi olucak...
çalışma mekanını her türlü imkanı siz sağlıcaksınız.
ne zaman nerde isterseniz buluşabiliriz...
hee olduda ters bir durumda ben sizi tanımıyorum sizde beni...
128 Aralık 2007 23:45
İsİlwen İsİlra(*)
senin gibiler yüzünden agresif oldum.anlamıosan bilmiosan konu başlığını okuyabiliosun dimi hiç ilgilenmiceksin geyik yapmak istiosan da başka bir foruma gidersin
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16782
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.