ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > bölüme göre sevgili seçmek

Sayfalar: 1  2  3  4  5  53  54  55  56  57  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

tutaste
tutaste

ver pacıno demis ki:

kuzenim hemşire, bir öğretmenle evlendi..(kuzen bayan)
en son bir kuzenim doktor doktorla evlendi..(kuzen erkek)
bir diğer kuzenim ekonomist, çocuk psikoloğuyla evlendi..(kuzen erkek)
bir diğeri de öğretmen, öğretmenle evlendi..(kuzen erkek)
tv tamircisi değildir elektronikçidir alaylıda olsa belediye memurluğunuda devlet memurluğu ile karıştırma...

diğerleri de istisna demiyecem tabiki ama çoğunluğa bakarsan bu böyle erkek , kadın ayrımı yapmana gerek yoktu ki...

iyi misin Allah aşkına?
kiminle dalga geçiyorum?
tv tamircisi dediğim adamla mı?
elektronikçi olsa öyle derdim neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum merak etme..hem dalga geçilecek bir mesleği yok bunu o yüzden söylemedim..ayrıca belediyede memur olarak çalışıyor evet ve gayet de devlet memuru..tabiki bir öğretmen gibi memur değil ama sonuçta devlet memuru..

bu meslekleri yazmaktaki amacım aradaki uçurumları görmen içindi..tabi sen görmek istemiyorsun o ayrı..
28 Aralık 2007 17:30   mesajın adresini al  

solitary man
solitary man
yok abi:p ırk din dil renk ayrımı yapamayız:D hepsi bizim kızlarımız:)))))))))))
 1   28 Aralık 2007 17:33   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
bak işte anlatmak istediğim farkı benim ama siz olayı evliliğe getirdiniz ne hikmetse...sen bir öğretmensin yanlış bilmiyorsam, yani üniversite okudun üniversite okumamış birisiyle birlikte olmak istermisin...
28 Aralık 2007 17:35   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
hah din dil ırk ayrımı demişken:))

bir tanıdığım da fabrikada çalışıyor ve öğretmenle evlendi..öğretmen hanım hollandalı:)ve dünya tatlısı bir kızları mevcut..
28 Aralık 2007 17:36   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
bu arada alaylı derken yani eğitimini almamış usta çırak eğitimiyle mesleği öğrenmiş anlamındaydı yanlış anlamıssın tutesta..
28 Aralık 2007 17:38   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste

ver pacıno demis ki:

bak işte anlatmak istediğim farkı benim ama siz olayı evliliğe getirdiniz ne hikmetse...sen bir öğretmensin yanlış bilmiyorsam, yani üniversite okudun üniversite okumamış birisiyle birlikte olmak istermisin...

evet öğretmenim..ve her şey mümkün..burda yazmayı hiç istemezdim -eski sevgili falan- ama beni aldatan erkek arkadaşım üniversite okumuyordu..

solitary man
solitary man
ya tutaste dioki:D yani benm dediimin erkekli versiyonunu dio:D bak yazıorm:p

'yok abi:p ırk din dil renk ayrımı yapamayız:D hepsi bizim erkeklerimiz:)))))))))))'

dio:D

tutaste
tutaste

ver pacıno demis ki:

bu arada alaylı derken yani eğitimini almamış usta çırak eğitimiyle mesleği öğrenmiş anlamındaydı yanlış anlamıssın tutesta..

evet yanlış anlamışım..özür dilerim..
28 Aralık 2007 17:39   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste

solitary man demis ki:

ya tutaste dioki:D yani benm dediimin erkekli versiyonunu dio:D bak yazıorm:p

'yok abi:p ırk din dil renk ayrımı yapamayız:D hepsi bizim erkeklerimiz:)))))))))))'

dio:D

aynen:))
hele italyan olursa tutmayın beni:))
28 Aralık 2007 17:40   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
evet öğretmenim..ve her şey mümkün..burda yazmayı hiç istemezdim -eski sevgili falan- ama beni aldatan erkek arkadaşım üniversite okumuyordu..

özel hayatını irdelemek haddim değil bunun hakkında yorum yapma hakkım yok..
ama her ne kadarda yanlış olduğunu düşünsenizde böyle bir gercek var insanların çoğu kendi meslekleri ayarında meslek sahibi olan kişilerle birlikte olmak istiyor..örneğin ben tıp da okuyan bir kıza aşık olabilirim ama gidip açılamam ister salaklık deyin ister mallık...
28 Aralık 2007 17:41   mesajın adresini al  

solitary man
solitary man
aynen:))
hele italyan olursa tutmayın beni:))

abi nedir bu kızlardaki italyan sevdası:D çifte vatandaşlık mı alsak ne yapsak:D
hep o saçlardan kaynaklanıo:p nesta maldini del piero da etkili tabi:D

yaw hani ırk ayrımı yapmıoduk:D
28 Aralık 2007 17:42   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
annelere göre son derece mantıklı olan bi durum...
28 Aralık 2007 17:43   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  53  54  55  56  57  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008