iç mimarlık okuyan biri olarak bölüm önemli diorum. sürekli proje, sürekli sabahlama durumu. karsımdaki de benim kadar yogun olursa görüşmek imkansız . tabi bu ilişki için:D ama evlilik için mimar önemli tercih sebebidir:P
7 Nisan 2008 23:42
-sütoğlan-
evlenmek te var tabi hayatta
7 Nisan 2008 23:43
cwo
ben de örtmenler uzak dursun diorm böyle bir yaklaşımım var yanlış eet napim
7 Nisan 2008 23:47
the_ruach
valla bölüm olarak değilde sonuç ola beni çekebilecek delilere nasıl yaklaşlır bilecek biri lazım:D
8 Nisan 2008 00:00
scarcegirl
ya aslında ayrım yapılmaz dicem ama demicem yapıo insan ya okusunda ne okursa okusun dicem ama ölede olmaz mantıklı bişi okusun yane.. sayısalcı=sayısalcı dielim şuna zuhaaha :)
8 Nisan 2008 00:22
cottonman
Fizik okuyorum kimya dan kız almam gibi mi?
bu arada nedense F.E.F binalarında sosyoloji bölümlerinin ders aralarında erkek doluyo kantin :D
8 Nisan 2008 11:39
ivy
ya bi ara bende vardı o ama bıraktım artık ama tek dediğim bi daha makine ve inşaat müh. ile işim olmaz =)
8 Nisan 2008 11:45
cottonman
ahha sende fef ten koca almam mı diodun :P ya da genelde bayanlar şöle düşünür M.Y.O dan adam almam..
8 Nisan 2008 11:47
ivy
aöf den adam almam =) bi de =)
8 Nisan 2008 11:49
secret smile(: l
büyük konuşma gııızz(:
8 Nisan 2008 11:49
cottonman
iibf de aöf sayılır :P (konu dağıtıcı olarak atılcağım bu gidişle)
8 Nisan 2008 11:50
ivy
=) bişi olmaz korkma
valla doru dion kızım büyük konuşmiim ilkokul mezunu da olur ya bölüm fln ayrılmaz
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16775
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.