ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
şimdi arkadaşlar sizce bazı güzel bölümlerde okuyanlar aşk ilişkilerinde bölüm seçiciliği yapar mı yani tıp'da okuyan biri illa tıp'da okuyan biriylemi çıkmak ister öncelik o mudur..eczacılık, hukuk hep kendi aralarında çıkmak isterler..bizim gibi sonu belli olmayan bölümler neden garip kalır ...şimdi aşk varsa arada önemli değil bölüm diyebilirsiniz ama böyle bir gerçek var bence...(istisnalar kaydeyi bozmaz)
28 Aralık 2007 16:32
ver pacıno
kimin beyni yandı benim mi:)))
sui generis demis ki:
ben ayırt etmiyorum şahsen..
=)
(dün beyni yandı da garibin, siz ona bakmayın..)
28 Aralık 2007 16:40
ver pacıno
haa tamam:))
sui generis demis ki:
yok yahu sui generis'in..
28 Aralık 2007 16:49
ver pacıno
bir doktor dansözle evlenir mi... yada bir hemşire zenne ile...
tazmanya canavarı demis ki:
misal ben dansözüm zennemi bulmam lazım yada hemşire napcaz şimdi uyan meslek yok saçma...=))
28 Aralık 2007 16:59
ver pacıno
ha işte o kültür ve kafa sen farkında olmadan senin beğenilerinide değiştiriyo yani ne kadar da beğensen ona aşık olmuyosun böyle bir engel koyuyor beyin..
tazmanya canavarı demis ki:
gayet tabi evlenir gönül bu akada konar pokada...=)) önemli olan kafaların uyuşması aynı zamanda kültürlerin..
28 Aralık 2007 17:04
antik_aci
benim bütün kuzenlerim bekar
aman allahım
(2) 28 Aralık 2007 17:09
ver pacıno
tamam işte bütün meslek dalları birbiri ile örtüşüyo..
28 Aralık 2007 17:11
antik_aci
hep askerlerle hemşireleri çok yakıştırmışımdır
sanki biri söker biri diker gibi
28 Aralık 2007 17:13
antik_aci
ben ev hanımı olmak istiom
kocamda zengin olsun
gitmiycem yaaaaaa işeeeeeeee
28 Aralık 2007 17:17
sanja
mühendis kocam olsun ıkı cocugum olsun pembe panjurlar çiçek pahcem konken partılerım ohhhhhhhh
ne alaka cnm kardesım meslek degıl bırakın gonuller uyussun
28 Aralık 2007 17:17
..ot...
fark yapmaz. ama dansozle evlenmem :)
28 Aralık 2007 17:19
antik_aci
ya bizim yanda bi emekli hostes var kendisinden rivayetle bi arkadaşı prensle evlenme hedefi koymuş kendine
ürdün havayollarında çalışırken bu hırs yapan hostes kraliyet ailesinin uçuşları için seçilen hosteslerin arasına girmeyi başarmış ve bir prenste tavlamış evlenmiş iyimi insanların bu konuda çok derin hedefleri var
bide bizim alt katta bi mali müşavir var emine hanım geçenlerde konuşuoduk
dediki para kazanıomus eh dedim
çok kazan en iyi koca paradır kendisi malimüşavir oda parayı seçmiş bizim anladığımız anlamda bekar ama
28 Aralık 2007 17:21
ver pacıno
kuzenim hemşire, bir öğretmenle evlendi..(kuzen bayan)
en son bir kuzenim doktor doktorla evlendi..(kuzen erkek)
bir diğer kuzenim ekonomist, çocuk psikoloğuyla evlendi..(kuzen erkek)
bir diğeri de öğretmen, öğretmenle evlendi..(kuzen erkek)
tv tamircisi değildir elektronikçidir alaylıda olsa belediye memurluğunuda devlet memurluğu ile karıştırma...
diğerleri de istisna demiyecem tabiki ama çoğunluğa bakarsan bu böyle erkek , kadın ayrımı yapmana gerek yoktu ki...
28 Aralık 2007 17:21
the end
hemşirelik olursa iii dir
28 Aralık 2007 17:27
koalalumpur
Benden fazla kazanan biriyle hayatta evlenmem
28 Aralık 2007 17:29
ver pacıno
bak işte anlatmak istediğim farkı benim ama siz olayı evliliğe getirdiniz ne hikmetse...sen bir öğretmensin yanlış bilmiyorsam, yani üniversite okudun üniversite okumamış birisiyle birlikte olmak istermisin...
28 Aralık 2007 17:35
ver pacıno
bu arada alaylı derken yani eğitimini almamış usta çırak eğitimiyle mesleği öğrenmiş anlamındaydı yanlış anlamıssın tutesta..
28 Aralık 2007 17:38 ~ 28 Aralık 2007 17:38
ver pacıno
evet öğretmenim..ve her şey mümkün..burda yazmayı hiç istemezdim -eski sevgili falan- ama beni aldatan erkek arkadaşım üniversite okumuyordu..
özel hayatını irdelemek haddim değil bunun hakkında yorum yapma hakkım yok..
ama her ne kadarda yanlış olduğunu düşünsenizde böyle bir gercek var insanların çoğu kendi meslekleri ayarında meslek sahibi olan kişilerle birlikte olmak istiyor..örneğin ben tıp da okuyan bir kıza aşık olabilirim ama gidip açılamam ister salaklık deyin ister mallık...
28 Aralık 2007 17:41 ~ 28 Aralık 2007 17:42
daydreamer06
misal bi elektronikçiyle iktisatçının ilişkisi problemli olabilir elektronikçinin zaman yokluğundan
28 Aralık 2007 17:46
paslı eyfel
sevgi tüm kriterleri yontar bazen sevginin başrol oyuncularınıda yontar o ayrı mesele
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16775
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!