ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Garabetlere o kadar alıştık ki, bir kaç yıl önce olsa kıyamet kopartacak rezaletler, vakayı adiyeden kaynayıp gidiyor.
Son günlerin en acayip şeylerinden biri Çankaya Köşkü’nden.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü’ne danışmanlar alıyor.
Kiminin sicili Gül’e uyduğu için, kiminin ise seceresi.
Sicil mevzuunu geçtik de, secere mevzuu enteresan.
Gül Beyefendinin son marifeti, köylüsü ve çocukluk arkadaşını kendine danışman yapması.
Çocukluk arkadaşına bundan büyük kıyak olur mu!
Eline “Cumhurbaşkanlığı danışmanı” kimliği, otomobiline “Cumhurbaşkanlığı” kartı.
Herhalde bir miktar da maaş.
Merak ediyorum, Gül Beyefendi, çocukluk arkadaşına ne danışacak!
Yoksa danışman dediği, oturup karşılıklı anılarını anlatacakları muhabbet arkadaşı mı?
Öyle ise helalı hoş olsun.
Severiz geyik muhabbetini.
Ya Sir Mehmet Şimşek’e ne demeli.
Hani şu 1. Körfez Savaşı sırasında CIA için çalışan, Guam Adasına götürülüp CIA eğitiminden geçen peşmergelere tercümanlık yapan ve o sırada aynı görevi yapmakta olan Amerikalı hanımla evlenen Devlet Bakanımız.
O da “Emmi oğlunu” danışman olarak almış.
Emmioğlunun yetenekleri ve birikimi konusunda bir fikrimiz yok çünkü bununla ilgili bir açıklama yok.
Korkum, Batman’da ailelerin geniş olması.
Amca çocuğu, hala çocuğu, teyse çocuğu derken tekmil köyü Başbakanlığa taşıması.
Bütün bu rezalete rağmen kimse birşey demiyor.
Dolar 1,17, kredi kartı borçları hala diğer kredi kartlarıyla çekilen nakitle kapatılabilecek noktada. 12 taksitle ekmek, su, et almak mümkün.
Milletin keyfi yerinde.
Onun için de böylesi bir rezaletin Banana Republic’de bile olmayacağı şimdilik aklımıza gelmiyor.
ee artık ülke AKP Company'nin malı.Tepe tepe kullansınlar.Yaşasın demokrasi :)
28 Aralık 2007 19:07
sezercik_3cm
Gözleri simsiyahtı emmoğlu
Ben de ona tutulmuştum yanmıştım
Kanatlı kapının demir sürgüsü
Belik belik saçlarının örgüsü
Sazına vuran eline kurban
Allah'ına kurban emmoğlu
Ben de bu dağların nesine geldim
Meleşir kuzular sesine geldim
Bir garip ölmüşte yasına geldim
Geldim emmoğlu
28 Aralık 2007 19:12
dianarabago
İlçe yönetiminde kadrolaşma olduğunu iddia eden ve bu duruma tepki olarak istifa ettiğini açıklayan Çiftlik Beldesi Belediye Başkanı Halil Doğan, belediye başkanlığı görevine şimdilik bağımsız devam edeceğini söyledi. Kadrolaşmaya tepki olarak böyle bir karar aldığını belirten Doğan, CHP il delege adayları, partinin ilçe yönetiminde bulunanların yakın akrabaları. Meclis üyelerimle birlikte konuyu değerlendireceğiz. Belde halkından gelen tepkiler doğrultusunda başka bir partiye geçme ihtimalim olabilir.
Bundan oncede boyleydi şimdi de boyle bunun akpsi chpsi dypsi anapı yok hepsi aynı bokun laciverti
Burdan bi ona bi buna sövmeyle düzelmez bu işler ben bunlardan ümidimi kestim valla..
Şimdi biz burda boyle konusuyoruz ilerde herhangi birimiz onemli bi siyasetçi oldugunda yapmıcakmı bu torpil işini yapacak belki bunlar kadar bariz değil ama yapacak
28 Aralık 2007 20:12
-glycerine-
Abi dürüst bir sürü insan var bu ülkede merak etme ama siyaset işine girmiyorlar işte.
koalalumpur demis ki:
Bundan oncede boyleydi şimdi de boyle bunun akpsi chpsi dypsi anapı yok hepsi aynı bokun laciverti
Burdan bi ona bi buna sövmeyle düzelmez bu işler ben bunlardan ümidimi kestim valla..
Şimdi biz burda boyle konusuyoruz ilerde herhangi birimiz onemli bi siyasetçi oldugunda yapmıcakmı bu torpil işini yapacak belki bunlar kadar bariz değil ama yapacak
28 Aralık 2007 20:16
koalalumpur
Abi dürüst bir sürü insan var bu ülkede merak etme ama siyaset işine girmiyorlar işte.
Haklsın vardır onlarda siyasete girseler bile ancak 1 donemlik olur bizim halkımız çalışana diil gözleri iyi boyayana oy verdiği için
28 Aralık 2007 20:25
dianarabago
yanılıyorsun..
bu olay türkiyede ilk... akp den önce böyle şeyler olmuyordur.. bu şerefsizler(!) yüzünden ülke ne halde bak..neyse bunları açığa çıkaran aydınlarımız varda bizde bu heriflerin ne mal olduğunu anlıyoruz.. kahrolsun akp..kaka- pis.
koalalumpur demis ki:
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16771
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.