ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
az önce yakın bir arkadaşımdan mesaj aldım. şöyle diyor
"yasamanın niye güzel olduğunu hatırlatı mısın, su anda cok ihtiyacım var"
Bana yardım edebilecek olan var mı?
31 Aralık 2005 01:23
ibrahim
yaa harbiden bıksa sana msj atmazdı o ilgi beklio bi ara beraber yemek yiyin biraz dedikodu espiri falan bişeyi kalmaz...
31 Aralık 2005 01:32
taharet musluğu
Hala arkadaşın ise yapacak birşey yok...Ben olsam o mesajtan sonra silerdim telefonunu...
31 Aralık 2005 13:34
taharet musluğu
Zaten öyle bişey yapan pinti biridir mesaj çekiyoo..MAdem zor durumdasın arasana ulann..benimde kontürlerimi götürecen ben cevap yazacam o bana yazacak sonra tekrar ben ona yazacam..Neymiş bana ihtiyacı varmışş Ah canımmm ne kadar tatlııııııııııı
31 Aralık 2005 13:42
tuna
mesajı atanı incelediniz..
bide başlığı açanı ve yazdıklarını inceleyin de tam olsun..
forumdakilerin aslında söylemek istedikleri yaparız sora da..
31 Aralık 2005 14:40
dr enigmasis
avutun arkadaşlar kendinizi avutun avuttuğunuz kadar mutlu olursunuz..bakın şu anda bu yazıyı yazarak kendimi avutuyorum ..mesajı atana söyleyin avutsun kendini mutlu olur..
31 Aralık 2005 14:45
tuna
yoo bu sefer ayar amaçlı diildi ben çok ciddiyim bence asıl incelenmesi gereken mesajdan ziyade başlık..
sanık sizindir :P
31 Aralık 2005 14:47
lucy luyi
neden abi yoksa edebiyat başlığı altında mı olması gerekiyordu? yoksa güncel mi?
ortada bir top görüyorsanız tuna bey, bize atmayın topu.
kimse kobay değildir. :)
31 Aralık 2005 14:49
tuna
ne bilim sen yakın bi arkadaşından mesaj alınca uzak bi arakadaşlarına hatta belki de arkadaşların bile olmayanlara hatta ve hatta bu konunun uzmanı hiç olmayanlara sorarmısın böyle bi başlık açıp? e ozaman o yakın arkadaşlığın ne yakınlığı kalır?
ben kimseyi asmak istememiştim. ühüüüü
31 Aralık 2005 14:52
lucy luyi
arkadaş yapmış işte bir hata memur bey. adalet affedendir.( yok artık d:) mazur görün yılbaşı hatrına.
31 Aralık 2005 15:00
tuna
eheh bi de yılbaşında napsak acaba forumu açarsa affedebilirim kendisini :P
31 Aralık 2005 15:02
metehan
öyle anlarda bence yapılacak en radikal şey bende bulamıyorum bi kaç dakika sonra seni cennette bekliyorum gecikme sakın olur galiba:) da bunlar işin geyiği.insan hayatı herşeyden önemli..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1677
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.