ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > oyunlar > boşlukları doldurun

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

melisss
melisss
peki evine gittiğinde gördüğü o kadın? o kimdi? sormak istiyor, ama bir türlü soramıyordu. biliyordu, inkar edecekti. belki de gerçeği bir türlü öğrenemeyecekti. bu hep onu rahatsız edecekti. o da, o kadın da bu oyunun bir parçası mıydı? ne gerek vardı bunlara? bu gözyaşlarına, bu ayrılığa, bu yorgunluğa? bu kadar çok sevdiği bi adamla, diğer yandan da hiç tanımadığı bir kadınla oynanan bir oyunun içinde biraz rahatsız hissetti kendini yine gözlerine bakarken.

o çok sevdiği erkek karşısındayken...............................istiyordu, ama..............................aklını kurcalarken bunu nasıl yapabilirdi? ...................ve karar verdi........................sormaya.
ne olursa olsun öğrenecekti................................ . gerekirse.............................bile göze alabilirdi. onun sıcaklığını hala taa içinde hissederken.................................izin veremezdi.
28 Aralık 2007 00:16   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur
ama bnm nie türkçem hep kıt ya :(
28 Aralık 2007 00:19   mesajın adresini al  

melisss
melisss
aslında biraz hissedersen yapabilirsin belki, kim bilir? :)
28 Aralık 2007 00:20   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur
:D okuyasım yok :p
28 Aralık 2007 00:21   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
o çok sevdiği erkek karşısındayken sadece anın tadını çıkarmak istiyordu, ama binlerce soru aklını kurcalarken bunu nasıl yapabilirdi?herşeyin güzel olması adına ve sırf bu adamı çok sevdiği için düşündü ve karar verdi aklındaki herşeyi sormaya.
ne olursa olsun öğrenecekti kimdi o kadın, neydi bu oyun? . gerekirse pişman olmayı bile göze alabilirdi. onun sıcaklığını hala taa içinde hissederken sorularına cevap vermeye bu kadar yakınken, habersiz birşeylerin sessizce büyümesine izin veremezdi.

derin bir nefes aldı .............. uzaklaştı ama ................ hala elindeydi. gözlerinin ta içine bakarak birşey ................................. dedi.gözlerinden ............................. çalışıyordu hala herşeyi.yutkundu ve ...................... dedi.anlat bana ................................ oyunlar, bu çaba .............. ve neden birşeyler yerini tam bulacakken ....................? bana söyle sevgili
28 Aralık 2007 00:25   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
hadi onurr :))
dene bi.
:))

..!!onur demis ki:

:D okuyasım yok :p

28 Aralık 2007 00:26   mesajın adresini al  

melisss
melisss
derin bir nefes aldı, onun vücudundan biraz olsun uzaklaştı ama sevdiği erkeğin yüzü hala ellerindeydi. gözlerinin ta içine bakarak birşey sormak istiyorum sana dedi. gözlerinden anlamaya çalışıyordu hala herşeyi. yutkundu ve kimdi o kadın? dedi. anlat bana kimdi o kadın, ne demek oluyor tüm bu oyunlar, bu çaba neden bir türlü işe yaramıyor ve neden birşeyler yerini tam bulacakken hep bu soru işaretleri giriyor aramıza? bana söyle sevgili.

söyle hadi, bana.............................söyle. beni............................söyle, söyle. acaba ben mi çok......................? yoksa sen mi...........................? çıldırmak üzereyim. neden hala.....................kemiriyor içimi? neden cevap vermiyorsun, susma! ...................................görmüyor musun? kimdi o!?
28 Aralık 2007 00:34   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur
dene bi.

çigdem aplacım :D net kapancak okumaya deymes :D
28 Aralık 2007 00:35   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém

vuu kıyamam :)

..!!onur demis ki:

dene bi.

çigdem aplacım :D net kapancak okumaya deymes :D

28 Aralık 2007 00:36   mesajın adresini al  

behemoth
behemoth
söyle hadi, bana ektiğini söyle. beni yediğini söyle, söyle. acaba ben mi çok malım? yoksa sen mi ebleksin? çıldırmak üzereyim. neden ratatuy kemiriyor içimi? neden cevap vermiyorsun, susma!salihin yanındaki karıyı görmüyor musun? kimdi o!?
28 Aralık 2007 00:37   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur
:( yarın evime gidiom istanbulaa :D okurum hepsini yeniden başlayın yannıs :D
28 Aralık 2007 00:37   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
söyle hadi, bana bir defa olsun hemen söyle. beni sevdiğini ve sevgimi denediğini söyle, söyle. acaba ben mi çok hata yapıyorum her defasında? yoksa sen mi bitmek bilmeyen oyunlarınla yoruyorsun beni? çıldırmak üzereyim. neden hala delicesine kuşkular kemiriyor içimi? neden cevap vermiyorsun, susma! ne haldeyim görmüyor musun? kimdi o!?

derken aniden tanrım saat çalıyor dedi.dayak yemiş gibi .............. . ve gördüğü bu rüya ne demek istiyordu ona? gerçekten .................. aşk yaşasa aynısı mı ..............? gülümseyerek uyandı.
oysa ki ........................ biri yoktu çok uzun zamandır. neyin etkisinde ........................................ acaba? yüzünü yıkamaya giderken .................. uğrayıp ......................... kettle a su koydu.
keyifli birgün olsun istedi. .............................. . mutfağa döndüğünde baktı ki ................... telefonunda. eline almasıyla telefonun yere düşmesi bir oldu. tanrım dedi .................?
28 Aralık 2007 00:42   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008