zengin bir içmimarlık öğrencisi anlatır...
ferrari resmi (hemde jüride) :):)
16 Mayıs 2008 12:32
lucarelli bop
ilk müslüman olan türk boyu: 165 yazmışlığım vardır bi sınavda:D
(2) 16 Mayıs 2008 12:33
eterlielbisemudguard
hahaha koptum yahu :D:D
l-bop şekersever demis ki: ilk müslüman olan türk boyu: 165 yazmışlığım vardır bi sınavda:D
16 Mayıs 2008 12:33
eterlielbisemudguard
cemel vak'asını anlatınız.
camel kelimesi arapçadan ingilizceye geçmiştir. aslı cemeldir. deve bir yere oturmuş ve devlet kurulmuştur.
(bu da benden)
16 Mayıs 2008 12:34
lucarelli bop
nereye bilemedim ortalama türk 165 miş ozmanlar
16 Mayıs 2008 12:35
lucarelli bop
bizim ailecek iq ortalamamız 165
16 Mayıs 2008 12:36
sebastianse
Risk oLayını Kendi Sınıfında weya okuLunda yaşanmıŞ Gibi anLatan onLarCa kişiyLe karşıLaştım. Kendi Kendime bi daha anLatan oLurSa Çok piS boZucam diye Söz weRdim o günden Beri hiç denkgeLmedi. biRi çıkSa da Ağız buRun daLSam Artık.
Lise'de Tarih Sınawı teSt oLucak. hoCa Siyah biR Kağıdın Cevap AnahtaRında CevapLara denkgeLen böLgeLerini deLmiŞ. CevapLarımıZın üzerine koyunCa CevapLadıĞımıZ Şık deLiğin üzerine GelirSe doĞru oLuyoR. niye açıkLadın zaten biLiyoRuZ AngutmuSun demeyin biLmeyenLer waRdır bu yöntemi. neySe Emin oLmadıĞım bütün SoruLarda 2-3 Şık işaretLedim we 98 aLmıŞtım. Adımı Yazmayı unuttuĞum için 2 puAn kırmıŞ kaLtaK
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16687
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!