ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > efsane sınav cevapları

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

naiade
naiade
geçen sene finaldeyiz. Ben çalışmamışım adam gibi. Hani bir iki defa okumuşum sadece. Neyse sınava girdik, hoca demez mi notlardan bakabilirsiniz diye. Bende o kadar gereksiz bir rahatlık ki yanıma bile almamışım notları. Kendime ettiğim küfürler içinde sınavımın sorularını okumaya koyuldum. Bölük pörçük aklımda kalanları yazdım. Ama dayanamadım sınavın sonuna ekledim... '' Sayın prof. bilmem ne.
Daha önce dersinizde defterime geçirdiğim ve an itibariyle sınavınızda kullanılmasına izin verdiğiniz notlarınızı bilerek evimde bırakmış bulunmaktayım. Diğer sınıf arkadaşlarımın tam tersine bu sınavı notsuz yapmış olduğumu bilmenizi istedim. Göreceğiniz cevaplar karşısında beni tembel ve beceriksiz düşünmenizi istemem. Saygılarımla''

90 almıştım. :)
25 Aralık 2007 14:44   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
bende hoca bana sormuştu malta adası nerde diye bende maltada demiştim ..hoca çok kızmıştı..
25 Aralık 2007 14:54   mesajın adresini al  

kırmızı elma
kırmızı elma

dürüstlüğünü takdir ettim....
ama iyi bir hocaya denk gelmişsin......ben bir defa boş kağıt verdim onda da Sonradan utandım işte.

naiade demis ki:

geçen sene finaldeyiz. Ben çalışmamışım adam gibi. Hani bir iki defa okumuşum sadece. Neyse sınava girdik, hoca demez mi notlardan bakabilirsiniz diye. Bende o kadar gereksiz bir rahatlık ki yanıma bile almamışım notları. Kendime ettiğim küfürler içinde sınavımın sorularını okumaya koyuldum. Bölük pörçük aklımda kalanları yazdım. Ama dayanamadım sınavın sonuna ekledim... '' Sayın prof. bilmem ne.
Daha önce dersinizde defterime geçirdiğim ve an itibariyle sınavınızda kullanılmasına izin verdiğiniz notlarınızı bilerek evimde bırakmış bulunmaktayım. Diğer sınıf arkadaşlarımın tam tersine bu sınavı notsuz yapmış olduğumu bilmenizi istedim. Göreceğiniz cevaplar karşısında beni tembel ve beceriksiz düşünmenizi istemem. Saygılarımla''

90 almıştım. :)

25 Aralık 2007 14:58   mesajın adresini al  

kırmızı elma
kırmızı elma

:) :) :) çok hoşuma gitti*

ver pacıno demis ki:

bende hoca bana sormuştu malta adası nerde diye bende maltada demiştim ..hoca çok kızmıştı..

25 Aralık 2007 14:58   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
ben de lise 2 de hem dershaneye hem de okula gidiodum :D fizik derslerinde dershane ile okul arasında farklılıklar wardı... dershanede öğrendiklerimi okulda uyguladığımda yanlış sonuçlar buluyordum.... okulumzdaki fizikçi biraz garipti onu anlamıyordum benim kafamı karıştıran oydu.. :) her ders fizik hocamla tartışırdım sonuçları... sınav günü geldi çattı... adama soruları yanıtlamadım mektup yazdım :p
hocam sizi anlamıyorum.. dershanede öğrendiğim kuralları sizin sorularınıza uyguladığımda sizin sonuçlara ulaşamıyorum.. sizi de hiç anlamıyorum. bu yüzden de sınavı yapamaycağım. beni anlayacağınızı ümit ediyorum.iyi günler.
sonuç ne oldu ne olcak 10 almıştım :)))))
 1   25 Aralık 2007 15:14   mesajın adresini al  

@ytn
@ytn
birkaç arkadaş yapılacak bir sınava geç kalırlar.aralarında bir bahane bulup hocanın odasına giderler ve hocaya şöyle derler:
-hocam yolda arabanın tekeri patladı, onun için sınava yetişemedik.
hoca da sorun olmadığını söyler ve sınav yapar.sınav sorusu şudur:
-arabanın hangi tekeri patlamıştı?
öğrenciler böyle bişey olacağını tahmin edemediğinden ayrı cevaplar verirler ve dersten doğal olarak kalırlar. :)
25 Aralık 2007 15:18   mesajın adresini al  

:)))))) oha hehehe :p
25 Aralık 2007 15:22   mesajın adresini al  

bi gün bi öğrenci ticaret sınavına girer hocanın sorusu şöle dir...
............ budurumda avukat siz olsaydınız ne tavsiye edersiniz.......
öğrencinin yanıtı şudur:
avukata gitmesini tavsiye ederdim:))))))))))))
25 Aralık 2007 15:46   mesajın adresini al  

kırmızı elma
kırmızı elma

iyiymiş... :))

yavruş :)dişikartal demis ki:

bi gün bi öğrenci ticaret sınavına girer hocanın sorusu şöle dir...
............ budurumda avukat siz olsaydınız ne tavsiye edersiniz.......
öğrencinin yanıtı şudur:
avukata gitmesini tavsiye ederdim:))))))))))))

25 Aralık 2007 15:53   mesajın adresini al  

lakin bu son yazdığım biz geçen sene ticaret sınavına çalışırken prtatiklere göz atıyorduk... cvbını biz böle yaptık ve koptuk amaç geyik... sınavda yazarız dedik ama ben demiştim hayatta yapmam verecem ben bu dersi dedim verdim :p
25 Aralık 2007 16:14   mesajın adresini al  

geronimo
geronimo
türk dış politikası sınavı..soru: körfez savaşında turgut özalın izlediği tutum ve genel değerlendirme..

öğrenci:özal 1 koyup 3 almayı planlamıştır ama 3ün birini almıştır.

hoca bunu kendisi anlattı ve bu öğrenciyi mezun ettiğim için pişmanım şimdi dedi..sanırım bize mesaj verdi sakın özala sallamayın diye:)(hoca özalcı bir hoca)
 1   25 Aralık 2007 16:45   mesajın adresini al  

nİ©øtİnë
nİ©øtİnë
lisede turizm dersinde hoca bursanın turistlik yerlerınden bırını sormuştu bı arkads turistlik köşküm gazinosu demişti :)
25 Aralık 2007 22:19   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008