ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  trakya üniversitesi  Trakya üniversitesi'nde 5.5 milyar harç ücreti!
trakya harc trakya universitesi
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

anack-su-namun
anack-su-namun
5.5 milyar harç istiyolar ßizden.yaßancı diLLer yüskek okuLusu.evet nedeni nasıLını ßende ßiLmiyorum ama ßakanLar kuruLunun verdiği onayLa ßizden ßu kadar para istiyoLar.ve hayır trakya üniversitesi özeL değiL.$uan diLekçe yazıyorum. ßöLge idare mahkemesine ßa$vurucam rektörLüğe dava ....neyse. sinirmiz ßozuk sınıfça.okuLu ßırakan oLdu.1 ki$i ama tek ßir pirinç tanesi teraziyi etkiLer.neyse.gazamız mußarek Olsun.
 1   ~ 258 gün   mesajın adresini al  

no control
no control
ip ucundan başlığa giden meşakkatli yol

ip ucundan başlığa giden yolda çekilen çile kutsaldır
~ 258 gün   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
5.5 milyar harç ücreti olur mu canım. ortada bir yanlış anlaşılma durumu falan olmasın?

anack-su-namun
anack-su-namun
yok.kesn.ßizde $ok oLduk.hatta daLga geçiyoLAr faLan dedik.tu$u yanLı$ ßasmı$Lar dedik.değiLmi$.

ver pacıno
ver pacıno
550 ytl olmasın o:S

luca leotardo
luca leotardo
Şimdi Bakanlar Kurulu işleminin iptalini Danıştay' da talep etmek lazım.

İşallah süreler kaçmadı. Ona da bakarız da ben bişe dicem:S

Anayasa madde 130 açık:

Yükseköğretim kurumlarının kuruluş ve organları ile işleyişleri ve bunların seçimleri, görev, yetki ve sorumlulukları üniversiteler üzerinde Devletin gözetim ve denetim hakkını kullanma usulleri, öğretim elemanlarının görevleri, unvanları, atama, yükselme ve emeklilikleri, öğretim elemanı yetiştirme, üniversitelerin ve öğretim elemanlarının kamu kuruluşları ve diğer kurumlar ile ilişkileri, öğretim düzeyleri ve süreleri, yükseköğretime giriş, devam ve alınacak harçlar, Devletin yapacağı yardımlar ile ilgili ilkeler, disiplin ve ceza işleri, malî işler, özlük hakları, öğretim elemanlarının uyacakları koşullar, üniversitelerarası ihtiyaçlara göre öğretim elemanlarının görevlendirilmesi, öğrenimin ve öğretimin hürriyet ve teminat içinde ve çağdaş bilim ve teknoloji gereklerine göre yürütülmesi, Yükseköğretim Kuruluna ve üniversitelere Devletin sağladığı malî kaynakların kullanılması kanunla düzenlenir.

Eee kanunla düzenlenecek bir husus nasıl oluyor da Bakanlar kurulu kararı ile belirleniyor:S
 1   ~ 258 gün   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
ohaa ozaman davanızda yanınızdayım:)) öyle sey mi olur ya...22 milyar oluyo eski parayla ohaaaaa:SSSS

anack-su-namun demis ki:

yok.kesn.ßizde $ok oLduk.hatta daLga geçiyoLAr faLan dedik.tu$u yanLı$ ßasmı$Lar dedik.değiLmi$.

kretzsche
kretzsche
bildiğim kadarıyla yabancı dil yüksek okulları diğer fakültelere göre daha yüksek ücret ödüyor, YADYOK > mühendislik > fen edebiyat falan diye sıralanır ama 5.5 milyar da olmaz en fazla 700-800 ytl olması lazım ki o bile acaip fazla bir miktar.

almanya'da üniversiteler ücretsizdi, birkaç sene önce dönemlik 500 euro harç ücreti koydular diye yer yerinden oynadı.

..!!onur
..!!onur
bizim güzel üniversitemiz :D

luca leotardo
luca leotardo
Ver 5000 dolar peşinatı o dava tamam:)))

ver pacıno
ver pacıno
haa olayı ben çözdüm şimdi tercümanlık okuyorlar ya bunlar bi ana dili kendi biliyo bide okuduğu bölüm dili bide bunlarda ayrıyetten başka bi dil öğretiyorlar 3 lisan 3 insan hasabı üç öğrenci parası alıyorlar tamam olay bu :))))
 3   ~ 258 gün   mesajın adresini al  

vulcao
vulcao
Çözdün gene dosyayı 2 dakkada Sayın Avukatım:))

Haydi geçmiş olsun cümleten tüm mütercim tercüman talebelere:)

johnny sack demis ki:

Şimdi Bakanlar Kurulu işleminin iptalini Danıştay' da talep etmek lazım.

İşallah süreler kaçmadı. Ona da bakarız da ben bişe dicem:S

Anayasa madde 130 açık:

Yükseköğretim kurumlarının kuruluş ve organları ile işleyişleri ve bunların seçimleri, görev, yetki ve sorumlulukları üniversiteler üzerinde Devletin gözetim ve denetim hakkını kullanma usulleri, öğretim elemanlarının görevleri, unvanları, atama, yükselme ve emeklilikleri, öğretim elemanı yetiştirme, üniversitelerin ve öğretim elemanlarının kamu kuruluşları ve diğer kurumlar ile ilişkileri, öğretim düzeyleri ve süreleri, yükseköğretime giriş, devam ve alınacak harçlar, Devletin yapacağı yardımlar ile ilgili ilkeler, disiplin ve ceza işleri, malî işler, özlük hakları, öğretim elemanlarının uyacakları koşullar, üniversitelerarası ihtiyaçlara göre öğretim elemanlarının görevlendirilmesi, öğrenimin ve öğretimin hürriyet ve teminat içinde ve çağdaş bilim ve teknoloji gereklerine göre yürütülmesi, Yükseköğretim Kuruluna ve üniversitelere Devletin sağladığı malî kaynakların kullanılması kanunla düzenlenir.

Eee kanunla düzenlenecek bir husus nasıl oluyor da Bakanlar kurulu kararı ile belirleniyor:S

..!!onur
..!!onur

:D 3 kişi olsada olmuyo bea :D bizim dönemlik harç 700 ytl .:D düşün artık:D

ver pacıno demis ki:

haa olayı ben çözdüm şimdi tercümanlık okuyorlar ya bunlar bi ana dili kendi biliyo bide okuduğu bölüm dili bide bunlarda ayrıyetten başka bi dil öğretiyorlar 3 lisan 3 insan hasabı üç öğrenci parası alıyorlar tamam olay bu :))))

anack-su-namun
anack-su-namun
ilk dönem harcı 768 ytlydi.neyse ßa$ımız üsütne ödedik.ama 23 kasımda duyuruya ßi ßaktım anam!ikinci dönem harcı oLarak 4.790 ytL istenio!!!ßide a$ağıda diyoki ikinci öğretim katkı payı $eyisi iki e$it taksitte ödenir.komedi ya.

http://ydyo.trakya.edu.tr/Ogrenci_Harclar.htm

..!!onur
..!!onur
ısıl bişei dicem sanırım dogru .. 1. ögretimlerin 4 katı oluyo ... 2.ögretim parası :(

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008