ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
belki canlı izlemişinizdir, belki haberlerde özetini gördünüz belki gazetelerde alıntılarını okudunuz bu haftaki bütçe tartışması veya Sn. Erdoğan - Sn. Baykal atışması... bizler hakkettiğimiz şekilde mi yönetiliyoruz bu vekiller bizimse... ya da biz bunu mu görmek istiyoruz gerçekten ?
29 Aralık 2005 18:33
tuna
bizler elbette bunu istemiyoruz ya da böyle yönetilmeyi ama unutmamak lazım ki 40milyon seçmeni olan bi ülkede yaşıyoruz we bu 40 milyonun büyük bi çoğunluğundan her kim o kürsüde olsaydı ewet yine bahsi geçen sayınlar gibi sayınlıklarına yakışmayacak şekilde, nerede ne pozisyonda olduklarını unutarak dawranırdı..
ewet bu wekiller bana göre bizleri temsil etmiyor ancak bu wekillerin temsil ettiği "bizler" bu ülkenin çoğunluğunu oluşturuyor..
gormek istemiosan meclis tvyi izleme cunku bu yıllardır bole, sadece aktorler değişio, baykal-tayyip var şimdi bi ara ecevit-demirel atışmaları vardı vs vs her zaman bole oldu, kimbilir belki bi ara değişir-hiç sanmıorum ama
29 Aralık 2005 20:23
tuna
"gormek istemiosan meclis tvyi izleme"
bu konuda ciddi olmadığını umuyorum..
ne halde olduğumuzu görmezsek neyi düzeltmek gerektiğini bilemeyiz.
29 Aralık 2005 20:29
a&c
bi kahvenin kırk yıllık hatrı vardır arkadaslar :) bu arada millet vekillerinin en sevdiği rüşvet kaliteli kahvedir haberiniz olsun :) önemli kaynaklardan alınmış bi bilgi...
29 Aralık 2005 20:47
felix post coitum
ben en cok tayyip in chp yi tiye almaya calısırken chp saflarından bi amcamızın "ciddi(adam) olun sayın basbakanım" die atıldıgı anı sevdim...o ne gur sesti oyle......tayyip bundan sonra daha bi sinikti sanki:)))
29 Aralık 2005 21:15
abbas
hm ? Kazım
30 Aralık 2005 04:22
hardy
Bence son derece doğal görüntüler çünkü pek çoğumuz benzer şekilde tepkiler veriyoruz. Devlet milletin aynasıdır gibisinden bi söz duymuştum. Birazcık bu sözün pratiğiyle karşılaşıyorum şahsen ben. O yüzden meclis tv'yi izlemeye gerek duymuyorum. Kadıköyde çevreme şöyle bi baksam anlıyorum sorunun nerelerde olduğunu:)
6 Ocak 2006 01:09
kaptan
ya öyle de insanın hevesi kırılıyo abi, sen iyi olmak istiyosun, bişeyler yapamk istiyosun, seni yöneten adamlara bakıyosun allh blasını versin diyosun... Bu olmamalı ya, ama eksik çok yetersiz çok kişi ve kademe var... :(
6 Ocak 2006 01:16
hardy
mesela biraz ideal bi düşünce olacak ve belki genel uygulaması kişisel özveri gerektirdiği için zor olacak ama şöyle bişey önerebilirim. Sen bir iş sahibi olunca gelir düzeyine göre bir çocuğun hami'si olursan (gerek kollayacak gerekse okul masraflarını karşılayacak) belki senin gibi düşünüp hareket edecek +1 kişiyi toplum içerisine salmış olursun ve bu virus gibi yayılır gider... Eğer buna maddi durumun el vermezse kurban derisini Mehmetçik vakfı gibi bisürü yerden gelir bulabilecek bir yere bağışlayacağına, bu tarz bağışlarını Aziz Nesin Vakfı tarzı yerlere ulaştırabilirsin bu da aşağı yukarı aynı şey olur vs..
allah belasını versin demeden önce düşünmek lazım bence
6 Ocak 2006 01:34
kaptan
iyi de bunun meclisteki kavgayla ne alakası var şimdi, bence de söylediklerin mantıklı ve güzel ve belki de şu seviye de yapılabilecek en iyi tutumlardan biri ama benim bahsettigim konuyla senin anlattıgın şeyin bi alakası yok.
6 Ocak 2006 01:38
kaptan
Daha açık konuşayım önder kardeşim sen alınma sana lafım yok ama adem kardeşimin yazılarını okursan diger başlıklar altında da olsun genelde böyle şartsız mualefet tavırları göze çarpıyo
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1661
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.