ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Vakit şimdi de ''Say''ı hedef gösterdi

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

mesmerant
mesmerant
vakitin provokatif bi gazete oldugunu islami kesimden bile cogu kisi kabul ediyor zaten.bence asil tartisilmasi gereken fazil say denen sozde aydinin bu ulkeden kacma bahanesinin ne kadar sacma oldugudur.
 2   22 Aralık 2007 00:57   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç
vakit mi gösterdi sayı hedef ben mi :) çıksam sokakta islamcılar kazandı ben gidiom desem ne sopa yerim ha :) vakite gerek kalmaz
22 Aralık 2007 02:13   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
Ya tamam da,bunun için hiçbirşey yapılamıyor mu kardeşim?Dava açılsın bişey yapılsın.Madem bu kadar hataları var bu adamların.
22 Aralık 2007 16:17   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
Tamam da mesmerant bu ülkede herkes herkese göre saçmalıyor.O zaman herkesi hedef mi gösterelim,herkesi vuralım mı?Şimdi çıkıp birisi başörtüsü düşmanı diye Say'ı vursa ne olacak?hesabını kim verecek?

mesmerant demis ki:

vakitin provokatif bi gazete oldugunu islami kesimden bile cogu kisi kabul ediyor zaten.bence asil tartisilmasi gereken fazil say denen sozde aydinin bu ulkeden kacma bahanesinin ne kadar sacma oldugudur.

22 Aralık 2007 16:19   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur
adamlar güzel düşünmüş yanlız :D dolu tarafından baktım :P
22 Aralık 2007 16:21   mesajın adresini al  

emosh
emosh
bu gazeteden de ancak bu beklenirdi zaten..basına yapılan kısıtlamalar ne zaman bunlara uygunlanacak yaa..iyice ele aldılar her şeyi yaa
22 Aralık 2007 16:26   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
Hükümet karşıtı 2 yazı yazsınlar gör bak nasıl kısıtlanıyor.
22 Aralık 2007 16:28   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur

abi kendileriyle ilgili kötü yorum yaparmı onlar bea ?

-glycerine- demis ki:

Hükümet karşıtı 2 yazı yazsınlar gör bak nasıl kısıtlanıyor.

22 Aralık 2007 16:29   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
yapmazlar tabi abi.Sen 5 senedir 1 kere hata yaptık dedklerini duydun mu?Adamlar kral.
22 Aralık 2007 16:30   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur
onu kastetmedim de oda farklı bi bakıs :D gaste kimin elinde ? onların .. yani yapmazlar heralde diimi ? :D
22 Aralık 2007 16:31   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
anladım demek istediğini.Hani gazete onların elnde olsa bile,belki insaf ederler de,ya biz şurda aslında yanlış yaptık falan derler dedim :)

Yoksa öyle Kanaltürk'ün yaptığı gibi eleştirirlerse,bir anda 10 yıldır vergi ödemedikleri falan ortaya çıkabilir :)
22 Aralık 2007 16:33   mesajın adresini al  

emosh
emosh
hükümet karşıtı yazı mıı..buna ancak gülerim ben..hoş gülünecek bir durum da yok aslında ama....
22 Aralık 2007 16:35   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008