ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > trakyalının aşk mektubu
sive trakyali ask mektubu asibe ile yolsuzlarin sari mumin
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

yosamite
yosamite

sevgilim Asibe

Te bu aaşam zamanları da epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bi oş edersin beyav. abe Allah belacımı versin seni cuk severim. Ne derim sana bu aşk beni canımdan etmezse gene iyi. Yatmazmıyım yatacıma abe bi direm
uyku girmez güzlerime. Dün o yanı dün bu yanı ep gene silinmez senin ayalin beya. Günlerdir ekimekten sudan kesildim artıkım. Tarlada elim çapa tutmaz, gayfide desen ne bi laf iderim akıdeşleynen ne 66 uynarım. Düşün bubam düşün. Recep ağanın sıpası gibi önüme baka baka solurum. Aşamları sizin maallede sülerim 'yârim sende vifa yokmu' şarkısını. Duyarsın elbet, elmiş
ninem bilem diğner. Anlarım kızanım seni anlarım der. Ama üzmeyesin boşuna datlı canını unda u buba varken vermez asibeyi sana der ep. İşte u zaman çeltik tarlasına döner galbim ehpten gene vıcık vıcık. Şu
buban olucak gapçık ağızlıyı yola getiremezmisin beya. Âşıklık çekeriz bilirsin işte. Eriye eriye gündöndü sapına döndük anacını satımının. Az çok zanatimiz de var. Yaparız fıtımış'ın baaçade bi düğün. Daktırırım beş dane cumuriyet, alırım uzun tülü mantu, alırım kul çantası, alırım içine allık bilem. Süle anana aşama bunları çıtlatsın bubana. Yoğsam atar em vallahi em billahi damarları beğnimin. Buzmayasın adamın aklini.Yarın gecem Alil' le Rasim'i yanıma gatıp senide Ismayılın cibe atıp, çıktık mı çulu yoluna bokumu yetişirler arkamıza. Te ben adama buguda sülerim kal sağlıcakla.

Seni seven sevgilin;
Yolsuzların Sarı Mümin
 4   20 Aralık 2007 19:09   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
okuyamadım.. :o/
20 Aralık 2007 19:16   mesajın adresini al  

yosamite
yosamite
peki :ç
20 Aralık 2007 19:18   mesajın adresini al  

has kemik-hasnicktir
has kemik-hasnicktir
puhahah süper :)
20 Aralık 2007 19:19   mesajın adresini al  

hatun
hatun
hehehe sesLİ okudum züper hakkaet ßenzio ßizinkiLere (:
20 Aralık 2007 19:40   mesajın adresini al  

böğürtlenlim :)
böğürtlenlim :)
ya benim anne tarafı trakyalı onlar istanbula göç edince zamanla unutmuşlar böyle konuşmayı:) ama ananem hala kızanım der bizlere çok hoşuma gider :)
20 Aralık 2007 19:46   mesajın adresini al  

yosamite
yosamite
ben bayılıyorum ya trakyalıların şivesine ..herkes hoş konuşamıyo ama :D
20 Aralık 2007 19:52   mesajın adresini al  

devilsting
devilsting
Şu buban olucak gapçık ağızlıyı yola getiremezmisin beya...

hehe.. bende bu laf nerden gelio diodum..
20 Aralık 2007 19:53   mesajın adresini al  

tp
tp
biraz çanakkale trakya karışımı bişey olmus bu, trakyada ağa yoktur ayrıcana bea
20 Aralık 2007 20:13   mesajın adresini al  

impossiple
impossiple
citten tuhaf bi konusmalaraı var ama samimi geliyo konusmalar insana askerde onların için deydim :d
20 Aralık 2007 20:15   mesajın adresini al  

ülkü özcan
ülkü özcan
hehe çok ii yaa..
elveda rumeli de de böyle konuşuyolar ya çok gülüyorum.. :))
20 Aralık 2007 20:18   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur
abi trakyalı işte yaaa :D
20 Aralık 2007 20:25   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008