güzeldi.çorum tayfa ile baya eğlendik...bumi'yi saymıyorum bile ;)
20 Ocak 2008 10:56
yokum ben artık...
efendim, satırlarımı kendi klavyemden yazdığım şu saatlerde :) hepinizi sevgiyle selamlarım.
yolculuğumu sorarsanız güzel geçti. birazcık uykum var şu anda. gece otobüse on ikide binmiştim, uyandığımda sabah sekizdi, çorludaydım (: neyse...
çok güzel bir gün-geceydi, öncelikle bu güzel gün-gecenin oluşmasında katkısı olan herkese teşekkür ederim.
hmm nerden başlasam acaba?
sağolsun beni saat 12 gibi kızılaydan alıp, saat dörde kadar muhabbet ettiğimiz taner can a çok teşekkürler. abi tavlayı unutmadım ama neyse. (:
güzel muhabbet için iggy ye çok teşekkürler. abi kalabilseydim gerçekten gelirdim ama biliyorsun işte. gitmem gerekiyordu.
sütoğlan, yani selçuk arkadaşımıza muhabbeti için teşekkürü borç bilirim. çok ilgilendi sağolsun.. çok kibar, beyefendi bir insan.
boomerang ve ruin... eğlenceli muhabbetleri için sağolsunlar. sevdik mi, sevdik :) boomerang, abi süpermişsin..
ece çok kibar birisi. o değil de japonca zor değil mi yaw (:
ayrıca reinforced, tsigalko, nikolai, yavruş, kötü müyüm neyim ve isimlerini hatırlayamadığım diğer tüm katılanlara katıldıkları ve güzel muhabbetleri için teşekkürler..
durun daha bitmedi (:
fotografçımız betülgzr şey pardon btelgezer e çok teşekkür ederim, sadece fotografçılığımızı yaptığı için değil, değerli muhabbeti ve hoş sohbeti için de (anladın sen onu)
ve perihel.. canım arkadaşıma, gün ve gece boyu ilgilendiği için, hoş sohbeti için, güler yüzlülüğü için, kısaca her şey için çok çok teşekkürler.. zaten o beni davet etti diye gelmiştim buluşmaya, onu görmem ve muhabbet etmemiz benim için her şeye değerdi.
ayrıca :
tanerle beraber gittiğimiz tüm mekanlarda eğlenmemizi sağladığı için tanere,
nazik ev daveti için iggy ye
gidiş ve dönüş yolculuklarımda sağ salim gidip dönmemi sağlayan edirne birlik ve has turizm e ayrıca teşekkürler.
ve çirkin, seyhan ile çiğdem abla gelmediniz gözlerimiz kapıda kaldı valla (: neyse artık bir dahakine.
selamlar, saygılar.
edit: çiğdem abla, taner turtayı mutlaka istiyor :)) bir süre daha ankaradaymış... (:
20 Ocak 2008 11:30 ~ 20 Ocak 2008 12:09
sazan
ya corvustan sonra çok dagıldı grup,ben yinede ordan sonra hepberaber eglenmeyi isterdim.
Kusura bakmayin yaninizda cok oturamadım çünkü çok fazla kişi sigara içiyodu ve zavallı ben sigara dumanından gözlerime 3 defa göz banyosu yaptirmak zorunda kaldım :p
yer fıstıgınamı geçti çogunluk? perihel cvp lütfen:p overall'a mı gittiniz de orda biririmizi mi bulamadık,yoksa hiç gelmediniz mi?
Tanercan vardı bi overallda,fena kafasi iiydi onunda..Saygıyla selamlıorum taner'i :)
20 Ocak 2008 16:37
yokum ben artık...
perihel, ben ve btelgezer corvustan sonra kaçtık, benim o gece memlekete dönmem gerekiyordu.
20 Ocak 2008 16:38
anisakis
21:21 de yer fıstıgı yazılmış ama kimse yoktu ben 21:30 gibi gittim corvusta dağılmıştı.. neyse yogun bi telefon trafigi sonunda birilerine ulaştım..
20 Ocak 2008 16:51
baş rahip
boomerang ¹³ demis ki:
bu arada serdar yokluğunu hissettim.. yani diğer adıyla hiroşima olmalıydın! ama sen yoksun madem ömer olsun dedim, çağırttırdım ama baktım gelmedi derken çıkışta rastladım.. ona da selam gördüm ya yeter.. eyv uşaam.. :o)
dün ben de akşam üstü nette sıkıntılı saatler yaşadım dostum....orda olaydım keşke:)))....kısmet başka buluşmalara bakalım....
20 Ocak 2008 19:14
eje
hasnicktir o senin kibarlığın canım teşekkür ederim=) çok fazla konuşamadık ama bi dahaki sefere artık.umarım rahat gitmişsindir.japonca orda da sölediğim üzere epey bi zor.ben buluşmaya baya geç gittim.daha sonrasında da corvusun soğuk gelen muhtelif camları yüzünden biraz dondum:p birileri fotoğraflarımızı çekti,niye buraya konmuyo arkadaşlar eski adetler unutuldu mu=) anisakis corvusun kapısında ben seni tanıyorum diye koluma yapışan sen misin:P seni ortakantin masasına emanet ettim sora umarım eğlenmişsindir.şimdilik bu kadar bi soraki buluşmaya görüşürüz artık =)
21 Ocak 2008 00:12
anisakis
evet bendim.. o heleşükür birini tanıdım kol yapışmasıydı :)
eje demis ki:
hasnicktir o senin kibarlığın canım teşekkür ederim=) çok fazla konuşamadık ama bi dahaki sefere artık.umarım rahat gitmişsindir.japonca orda da sölediğim üzere epey bi zor.ben buluşmaya baya geç gittim.daha sonrasında da corvusun soğuk gelen muhtelif camları yüzünden biraz dondum:p birileri fotoğraflarımızı çekti,niye buraya konmuyo arkadaşlar eski adetler unutuldu mu=) anisakis corvusun kapısında ben seni tanıyorum diye koluma yapışan sen misin:P seni ortakantin masasına emanet ettim sora umarım eğlenmişsindir.şimdilik bu kadar bi soraki buluşmaya görüşürüz artık =)
21 Ocak 2008 00:15
eje
evet bendim.. o heleşükür birini tanıdım kol yapışmasıydı :)
aaa anisakis o sen miydin?? tuh neden konuşamadık biz.
21 Ocak 2008 00:20
anisakis
valla dediğim gibi ben kimseyi tanımıyodum.. zaten geldiğim saatte yer fıstıgında olmanız gerekiyodu orayada gittim rezervazyon iptal edilmiş.. ejeyide saçından tanıdım zaten :)
21 Ocak 2008 00:22
eje
ahah herkes saçtan tanıyo ztn tuhaf bi durum:D kırmızı başa bela:p
21 Ocak 2008 00:32
anisakis
bundan sonrakinde bu kadar çabuk dağılmasın millet.. her zaman ejenin saçı bize yol göstermez..
21 Ocak 2008 02:09
eje
zuhahha:D
anisakis demis ki:
bundan sonrakinde bu kadar çabuk dağılmasın millet.. her zaman ejenin saçı bize yol göstermez..
21 Ocak 2008 10:50
hanzo bop
umarım bi hatun bulmuşsundur. kalcak yerinde yoktu:))
21 Ocak 2008 11:37 ~ 21 Ocak 2008 12:54
hanzo bop
:))
anisakis demis ki:
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16546
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!